Mitt sovrum i Härligt hemma

Köp Aftonbladets Härligt Hemma denna vecka så får ni komma med in i mitt sovrum! Jag visar upp mitt favoritrum i lägenheten, vi pratar inredningstips och kärlek till hotellrum. Finns ute tills på lördag!

Fotograf: Magnus Liam Karlsson

  1. Heej Michaela! Här är ett dilemma som har jag känner att jag inte kan lösa själv utan behöver ditt och Dashas goda råd. Jag vet att otrohet är ett ämne ni har vridit och vrängt på många gånger i eran pod men hoppas att ni även kan ta upp detta.

    Jag och min pojkvän har varit tillsammans i drygt ett år, han är underbar och jag kan inte önska mig någon bättre. Det som ger mig ännu mer perspektiv på vår fina relation är hans killkompis hans tjejs relation. Enligt min pojkvän har hans killkompis upprepade gånger varit otrogen mot hans tjej i festsammanhang, det är inget som jag har bevittnat då jag endast varit med i festsammanhang då denna killen har sin tjej med sig. Vi är inte särskilt nära hon och jag men vi snackar mycket när vi väl ses och jenligt mig förtjänar hon hundra gånger bättre än det jag hör om hennes pojkvän.
    Så här är jag, en “nykommen tjej” i ett killkompis gäng som inte vill blunda som alla andra i gänget. Jag känner någon typ av systerskap gentemot denna tjej som ständigt blir bidragen och som inte vet något om det. samtidigt som jag inte bevittnat hans otrohet själv. Min spontana känsla är att jag skall hålla mig utanför, MEN själv hade jag velat höra från henne om hon visste att min kille var otrogen mot mig. Vad hade ni gjort? Min kille säger att detta är inte våra business men jag vet inte om jag håller med…

  2. Hej! Jag har lagt märke till att du ganska ofta har liknande linnen som på bilden på dig och jag tycker att det är väldigt snyggt! Men jag undrar vad du har för bh på dig under sådana linnen?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi