Finaste klänningen till studenten

Jag får så mycket komplimanger för min nya klänning så jag måste bara ägna den ett helt eget inlägg. Det är verkligen den perfekta studentklänningen och den är så otroligt prisvärd för den vackra designen och otroligt tacksamma utförandet. Den känns verkligen riktigt lyxig!

Ni hittar den bland annat här om ni är intresserade, den heter ”Dry Lake Love Dress”!
(Jag har storlek S i min och är 165 cm lång 🙂

 1. Hej Michaela,

  Jag ska till Paris med min pojkvän snart. Vi är bara där under två dygn och jag planerar redan att ta massa bilder. Kan inte tänka mig någon annan att fråga om outfittips..snälla hjälp!
  Tack för en härlig blogg!

  /Stephanie

 2. Åå den är så otroligt fin, funderar på att köpa den till min student efter att jag såg dig i den. Jag är 176cm, tror du att jag kan ha en S? Eller är den väldigt tajt? Såg på Nelly att modellen var 178cm och hade en S, men de modellerna är ju en aning smalare.. Vad tror du? Hur är materialet? Kramar!

  1. Svar till Elin Sjöberg:
   Det beror lite på storleken på din kropp. Längdmässigt funkar S på 176, så om du brukar ha S – kör på det! Brukar du ha M – kör på det! Puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi