PEDIKYR I STOCKHOLM?


Tjejen som gör min pedikyr har flyttat utomlands och jag behöver verkligen sommarfräscha fötter nu. Var kan jag gå och få en pedikyr med shellack i Stockholm? På Östermalm eller i Vasastan? Hjälp mig!

 1. Alltså jag vill inte vara negativ men HUR irriterande är den där Nike-reklamen som ploppar upp på din blogg så man inte ser nånting??? Jag blir lika arg varje gång…. Haha

  1. Svar till Elin:
   Håller med! Så råkar man klicka på reklamen istället för det pyttelilla krysset i hörnet, och vips så har man hamnat helt fel. Blir mest irriterad o inte ett dugg köpsugen på Nike eller oral b

 2. Style for Style på Artillerigatan/Valhallavägen! Min mammas salong! Hon är världens goaste o bästa 🙂 Eva heter hon!
  Ha en fin dag, kram!

 3. Hej! Jag skriver på både din och Michaelas blogg för att försäkra mig om att ni båda ser det. Jag hittade eran podd på podcaster-appen i torsdags, och nu har jag på i stort lyssnat på alla avsnitt. Alltså är besatt, utan överdrift! Lyssnar på bussen på väg till skolan, i skolan, på väg hem från skolan, när jag sminkar mig, när jag äter, innan jag ska sova och så fortsätter det, Och med det så vill jag bara säga att ni ska ha STOR eloge för det ni gör. Jag blir så himla inspirerad av era tips och tankar. Ni förgyller mina dagar, så tack för en grym podd och jäkligt bra bloggar! Massa kramar till er!

 4. Hej! Jag lyssnar slaviskt på din och dashas podcast, ni är ett härligt lyckopiller som ger en röst åt alla problem och osäkerheter i en ungdoms kärleksdjungel. Jag har ett problem där jag så gärna vill höra från er vad ni tycker. För att göra en lång resa kort, under alldeles för många år har jag levt med ett självhat som jag äntligen börjat få bukt på men, jag är så otroligt osäker när det gäller killar. Otroligt otroligt osäker och obekväm. Framför allt när jag märker att en kille är intresserad, då reagerar jag med att få panik, kan inte möta dem med blicken, prata med dem osv. Det är precis samma visa om det är jag som är intresserad av en kille. Hur, hur ska jag bli mer självsäker på kärleksbiten, idag känns det väldigt hopplöst, som att jag aldrig någonsin kommer bli kör och uppleva kärlek.
  Kram på er, ni är grymma!

 5. Salong Kosmeo på Frejgatan 62, där Iwona gör Gelish som sägs vara skonsammare än Shellack! Hon gör mina naglar och det är superbra! 🙂 En nyrenoverad och personlig salong!

 6. Salong Qvi Si vid stadion!Grymt duktiga och har en extremt fin och fräsch salong! Det ska ju kännas bekvämt att göra naglarna också!

 7. Jag googlade fransförlängning förra veckan och fick upp ditt inlägg om salongen i Vasastan. Antar att det är samma som du gjorde pedikyr på eftersom den verkar stängd. Vart gör du fransarna nu? Kram!

 8. Jag googlade fransförlängning förra veckan och fick upp ditt inlägg om salongen i Vasastan. Antar att det är samma som du gjorde pedikyr på eftersom den verkar stängd. Vart gör du fransarna nu? Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi