Brödkorg, kapsylöppnare, servetter

Kolla vad fina grejer jag köpte hos Voltaire i Västerås! Servetter, kapsylöppnare i roséguld (!!??) och en brödkorg i stål. Jag är väldigt nöjd!

  1. Jag sitter och lyssnar på eran senaste podcast just nu och vill verkligen bara tala om hur fantastiska ni är. Så ledsen över att jag inte kunde vara med på eran fest!

    Jag gick igen min första breakup förra sommaren. Min första kärlek och jag var inte tillsammans längre och jag gick så himla sönder. Hela juni var jag så sönder att jag grät minst två gånger varje dag. Jag bodde halvt hos min syster för att slippa sova själv och de dagar jag inte sov där hade jag ALLTID en vän hos mig. Jag kommer ihåg en kväll när två av mina närmsta kom hem till mig, och ba, vi måste bara se så du klarar dig och så du vet hur mycket vi älskar dig och dom satt i soffan och lyssnade, hela kvällen. Och det är här eran podd kommer in i bilden. Ni hjälpte mig så mycket under hela sommaren med alla kloka ord och fantastiska peppningar. Utan det tror jag inte att jag hade klarat mig lika bra under sommaren.
    Missförstå mig inte, mina vänner var fantastiska och jag hade ALDRIG klarat mig utan dem eller min familj. Men på nått sätt så blev ni lite som mina extra vänner som sa precis vad jag behövde höra, utan att ljuga om hur det kändes. Det är så svårt att förklara allt det här men jag vill verkligen tala om att du och Dasha är så fina och fantastiska och blivit förebilder för mig men också för många andra. Tack för att ni fanns där hela tiden, tack för att ni säger som det är. Tack för att ni hela tiden fortsätter att inspirera till allt och tack för att ni fick mig att inte ge upp min lycka eller tro på kärlek. Tack

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi