Mina dofter

Nyfiken på mina dofter? Läs intervjun om dofterna som får mig på fall här!

 1. De där med webbtv, betyder de att man inte kan lyssna via podcast app? Men de låter spännande. Är de alltid en gäst med nu?

 2. Hej Michaela!

  Jag har precis blivit dumpad och lyssnat igenom i stort sett alla dina och Dashas podcastavsnitt de senaste dagarna. Jag vill först och främst säga att ni är otroligt grymma och underbara! Både bloggarna och podcasten är så otroligt peppande och kärleksfulla, ni har lyft upp mig otroligt under de senaste hemska dagarna när jag bara velat försvinna. Så ett stort tack för det!
  Jag har nu en liten förfrågan- eftersom många frågor har att göra med att dejta, blivit dumpad och vara singel så undrar jag om ni inte kan fixa något roligt event för singlar? Typ alla som lyssnar på poden (och läser bloggarna) plus en massa killkompisar till er (om dom räcker till haha). Vore så roligt att gå på en speciell aw eller liknande med endast singlar, särskilt med era kompisar som också verkar otroligt underbara!

  Stor kram!

 3. Hej! Måste först o främst säga att eran podcast är så himla himla BRA och ja älskar era röster haha!
  Men jag undrar om ni kan göra en podd om typ hur ni gör när livet känns så ovärt och som att inget riktigt är värt att leva för. Asså typ berätta lite om era bästa tips när man är så ledsen och ligger längst ner på botten och alla andra har det så enkelt och perfekt!
  Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi