I dagens Metro. GIRLPOWER!

  1. Precis så där är det. Ni är så ruskans bra! Ni är så peppande och stärkande för så många.

  2. Hej Michaela! Verkligen en fin liten kolumn och jag håller med om allt hen säger. Måste dock säga att det är ganska oschysst att lägga upp sådana här bilder av texter utan att skriva vem det är som har skrivit dem. 🙂

    Gillar dig massor. Kram!

  3. Ni är fantastiska. Skulle du kunna skriva ett inlägg om vad din personliga åsikt om feminism är? Skulle vara väldigt intressant.

  4. Men gud! Vem är den här krönikören? Är hon helt bakom?! Man är inte feminist för att man \\\”gör något\\\” typ har en pod där man pratar om sitt liv enkom för att man är TJEJ. Fy fan vad deppig jag blir av att läsa detta. Som att det räcker att man har en vagina och \\\”pratar om sitt liv\\\”? Hur oreflekterande man än är över genus, jämnställdhet (exempel: dina och dashas 1800tals idéer om hur man ska bete sig i en kärleksrelation) och vilka normer man är slav under. Puhhhh

  5. Detta är så brutalt obegåvat skrivet. Att tycka, göra och prata i största allmänhet som ung tjej, betyder inte att man per automatik stödjer den feministiska agendan. Personen som skrivit krönikan verkar över huvud taget inte ha funderat på vad innehållet är i dessa podcasts & bloggar. Jag har själv lyssnat på din och Dashas podcast & blivit deppig & uppgiven då innehållet är precis lika illa & stereotypiskt uppmanande som resten av vårt patriarkala samhälle.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi