En jävla massa ägg och måste man älska sitt syskon?

I söndags hade vi fått ihop till hela sex påskägg hemma! Än är man inte stor 🙂

Åt frukost och läste Elle.

Det var ju typ 17 grader ute i söndags så vi tog oss runt Djurgården.

Avslutade med en eftermiddagsdrink på Oaxen.

Hemma igen hade vi köpt hjärtmusslor för att laga pasta vongole till middag!

Här får alla smaker götta ihop sig i kastrullen…

… innan det kastades upp på tallriken. Underbart gott!

I måndags, sista dagen på det lilla påsklovet, träffade jag upp Andreas på kaffe.

Vi satte oss i solen och catchade up.

Sen gick jag till Marie Laveau för burgarmiddag med Carro, Greta och Louise.

Följt av bröderna Luuks föreställning “Måste man älska sitt syskon?”. Mycket intressant och en hel del frågeställningar kring hur mycket man formas som person beroende på i vilket led av syskon man står. Verkligen kul!

Och det var min lilla påskhelg. Nu är det helg igen, men vanligt helg den här gången, och det ska faktiskt också bli riktigt skönt 🙂

Puss!

 1. Måste fråga! Vart är din vita t-shirt ifrån? Har letat efter den perfekta länge och din såg så fin ut! Tacksam för svar!

 2. Hej Michaela!
  Det är så att jag tar studenten i sommar och i studenpresent ska jag få en resa till Italien med mina föräldrar. Jag vill besöka Rom och stanna där någon natt men sen vill jag resa vidare till någon ort med god mat och fina stränder. Har du något tips på bra resmål i Italien? Jag vill sola, bada, äta gott och shoppa. Uppleva den italienska kulturen!
  Vore jättekul om du kunde skriva ett inlägg om detta eller svara på min kommentar. Puss!

 3. Hur var hamburgaren på Marie Laveau? Har liksom missat den eftersom jag ätit inne på restaurangen varje gång och där serveras den inte. Har hört att den ska vara så himla bra dock! 🙂

  1. Svar till Sofie Lundberg, Food & Other S:
   Den är god! Inte godaste burgaren i stan, ganska långt ifrån skulle jag säga, men en bra burgare. Dock måste man köpa pommes separat (som är rätt trista) vilket jag tycker de kan bjuda på om burgaren kostar 150 spänn typ.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi