Skitsnack

Jag är så jävla trött och svettig. Haha, men så är det. Trött och svettig beskriver bäst Michaela just nu. Mitt huvud är absolut proppfyllt av SKIT och jag märker på mig själv att jag är extremt lättirriterad. Igår kväll när jag kom hem sent på kvällen höll jag på att börja gråta för att allt var jobbigt (som ett barn, vägrar hänga tvätten och KASTAR allt på sängen när lakanen som är lika stora som fyra mig snurrar sig runt mina fotleder, trasslar sig och vägrar samarbeta).

Ni hör ju, barnsligt trött. Men nu ska jag träffa Cilla och fika i solen, kanske vänder det humöret i samma riktning som vädret.

Puss!

  1. Åå jag vet! Visst känner man sig som en gnällig unge man vill bara stampa i golvet och skrikgråta :p

  2. Åå jag vet! Visst känner man sig som en gnällig unge man vill bara stampa i golvet och skrikgråta :p

  3. Hej Michaela! Jag är en tjej, som är 15år. Jag gillar en kille, jag har gillat honom i mer än ett halvår. Vi skriver och har skrivit ganska länge. Grejen är bara att den 14 februari i år fick jag veta att min allra bästa vän också gillar honom. Jag fick veta när hon berätta att dom skulle vara med varandra på kvällen. Hon visste inte att jag gillade honom men jag visste inte att hon gillade honom heller ju. Han och jag är ju vänner ändå så vi skriver ju men det känns så jobbigt att jag gillar honom och vet inte vad jag ska göra.. Hon har trott att jag gör det också men eftersom hon är min vän och dom gillar varan har jag ljugit och verkligen övertygat henne om att det inte är så. Det skulle ju ändå inte kunna bli något mellan honom och mig nu. Men jag känner mig så jävla taskig som ljugit och som gillar honom.. Vad ska jag göra?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi