Öppningen av Voltaire i Västerås

Igår eftermiddag tog jag tåget till Västerås. Första gången jag besökte staden! Kom fram till en solig, glad och varm stad och hittade snabbt till Kvarteret Igor och Voltaires nya ställe. De jobbade på som tusan för att få klart allt, men de fina tavlorna var i alla fall på plats 🙂

Vid fem kom gästerna till eventet! Vi fick supertjusiga djungeljuicer som var fantastiskt goda. Tänk om man kunde få en sån varje eftermiddag när tröttheten kommer, vilken lyx det hade varit. (istället för att trycka godis och sånt som är sämst för en egentligen)

Det dukades upp en alldeles underbar buffé med ekologisk och vegetarisk mat.

Ingen laktos, ingen gluten, inget rött kött. Som himlen för magen.

Jag och min gulliga Evelina.

På övervåningen hade de en butik som dessutom bjöd på 20% rabatt kvällen till ära. Det här blå/vita porslinet är min absoluta favorit, så himla vackert är det.

Fina redskap till trädgården 🙂

Alla färger i Voltaires konstellationer är så fina.

Kolla restaurangen! Wow va? Den här bilden och den ovan är lånad av Madde.

Efter god mat, trevligt umgänge och lite shopping tog jag och Evelina tåget tillbaka till Stockholm. Tack Västerås och Voltaire för att ni tog så fin hand om mig! <3

  1. Fick nyligen hem din fina textsamling och ville bara säga att den var underbar, uppfriskande ärlig och otroligt stöttande.
    Kram på dig!

  2. Hej Mickis! Kan inte du göra ett inlägg om din garderob? Saker som måste ingå i en komplett garderob och hur du tänker över vad du lägger pengar på? Skulle älska det, puss!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi