Förbjuden kärlek

Jag och Dasha + killkompisar på fest förra vintern 😀

Jag och Dasha snackar förbjuden kärlek i veckans podcast! Får man falla för förbjuden frukt och vad fan gör man om det råkar ske? Vad är ens förbjuden frukt? Missa inte veckans podd på iTunes eller här!

  1. Bästa podden! Helt klart höjdpunkten på hela veckan. Har äntligen beställt hem din bok ”Om att älska”. Längtar obeskrivligt mycket efter att få hålla den i mina händer och börja läsa den.

  2. Skitbra podd!!!! 😀 Ni är bäst! ♥ men kan inte ni ha en podd om bara förhållanden, typ vad som är viktigt i ett förhållande (eller vad ni tycker är viktigt) alltså typ lite random frågor om förhållanden! Kram

  3. TIPS PÅ ÄMNE TILL PODDEN!
    Det närmar sig studenttider och det skulle sjukt kul om ni kunde prata om allt kring studenten! Skivor, bal, mottagningar, studentflak och mycket mer! Hade varit kul att höra hur eran student var och om ni har några tips!
    NI ÄR BÄST! ÄLSKAR ERAN POD! 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi