Det finns dödande svar.

Kväv inte fågeln, men håll honom kvar
och ställ inga frågor, det finns dödande svar
Låt hoppet ta över, var nöjd med okej
med halvbrustna färger, som en sprucken display

saknar puls, går i kras
går från loj, till extas

för fågeln i handen, endast väger som dun
fattat fel helt från början, jag var inte immun
 
*
 
En vacker dikt såhär på kvällskvisten som jag fick skickad till mig av duktiga Sara Persson.

  1. Hej! Jag ärlkar eran pod hur mycket som helst och har följt er sedan ni började!! Väntar enormt mycket till varje torsdag då en ny släpps!!! Men något jag tycker ni ska prata mer om eftersom ni inte gjort det är KK förhållanden. Kan dessa leda till “riktig” kärlek eller är det sällan möjligt? Vad tycker ni och vilka är era erfarenheter?? KRAAAAM

  2. Måste bara säga att du är så bekväm framför kameran och det är härligt att se intervjuer med dig 🙂 Ha en fin torsdag!

  3. Hej Michaela!
    Jag har varit kär i en kille (min första riktiga kärlek)i ca 2 år. Han vet ännu inte hur jag känner då jag har dragit mig för att berätta då jag vet att känslorna är obesvarade , fick nämligen nyligen reda på att han är kär i min bästa kompis. Jag är yngre (bara 14 år ) så det kanske känns svårt att ta dethär på allvar men jag kan verkligen inte släppa honom och mår sjukt dåligt över dethär. Vad ska jag göra?

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi