Voltaire i Västerås

Bor du i Västerås? Då kommer en sån himla bra nyhet skeppat till dig just precis nu! Den 24 april (på torsdag!) slår Voltaire upp dörrarna i Kvarteret Igor. Lotta Voltaire och designern Lena Berglund öppnar den första Voltaire med kombinerad restaurang, café, bageri och butik. Den första utanför Stockholm också! I Stockholm är ju Voltaire i PUB-huset ett av mina favoritställen att luncha på så det känns riktigt kul att det sprider sig. Voltaire känns väldigt modernt med nyttig, fräsch men alltid riktigt god mat.

 – Vi är otroligt glada och förväntansfulla, både över att öppna ny butik men också att öppna utanför Stockholm. Västerås är en mycket trevlig stad att testa våra vingar i, säger Lotta Voltaire.

Grönt och vegetariskt är grunden i Voltaires mat men de kör även fisk och kycklig. I Västerås kommer de även att servera dinkelpizzor (!). En trappa upp i caféet kommer det att finnas lättare rätter, söta bakverk och kakor från det egna bageriet samt drycker från deras egna juicebar. I anslutning till caféet ligger butiken på 250 kvm där du kan köpa massa roligt till köket, inredning, matlagningsprylar etc!

På menyn hittar du bland annat:

Rawsallad (den är SÅ god!!!)
Sallys vegansallad
Majs och räkpuffar med chili och koriander
Dinkelpizza med getost och rosmarin
Dinkelpizza med potatis och västerbottenost

 

Imorgon åker jag till Västerås för att närvara på presseventet tillsammans med mina vänner på AWB! Det ska faktiskt bli riktigt roligt. Förutom systrarna Voltaire och Evelina på AWB kommer även några av Devotes största bloggare som bor i Västerås att närvara med vänner! Catja, Martina och Madeleine kommer att vara på plats och det ska bli kul att träffa lite nya Devote-bloggerskor. Återigen så känns det super att få styra ett schysst event utanför Stockholm. Mer sånt!

Sist men inte minst så får jag bjuda in två av mina läsare till pressvisningen! Den äger rum imorgon kl 17.00 på Voltaire i Kvarteret Igor och för att få komma kör vi först till kvarn-principen. Mejla mig på michaela@devote.se och märk mejlet med “Voltaire”. Håll koll på mejlen för du som mejlar först får en bekräftelse senare under kvällen att du + en vän är välkomna imorgon!


Platserna är tagna 🙁 🙂

Bilder och allt från eventet kommer såklart 🙂

Puss!

  1. Ååååh vad glad jag blev nu!! Jag brukar leta efter deras produkter i matbutikerna, men då finns det ju aldrig något större urval. Jag kommer bli stammis 🙂

  2. Hej Michaela! Jag skickar en kommentar utifall någon av dom inte kan vara med och du väljer en ny. Skulle göra mig så glad!! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi