Metro Mode Makeover

Här är avsnittet jag var med i för Metro Mode Makeover! Jag blir stylad från vardagskläder till en festoutfit innan eventet jag hade i Klocksviten på Berns! Himla härligt avsnitt och en sann lyx att bli stylad så fint. Tack tjejer! Love u.

  1. Älskar er pod, den är så härlig och ärlig. Man känner igen sig så mycket!

    Tips på saker ni kan ta upp på poden!
    -Hur vet man att en kille är rätt för en?
    -Hur ser det perfekta förhållandet för er?
    -Hur tidigt tror ni man kan hitta sin stora kärlek?
    -Hur kan man jobba på sin ilska som går ut över sin pojkvän?

  2. Melinalovisa.devote.se
    skulle varit tacksamm om ni kollade in min blogg jag och min kompis börja på den i dag så snälla!!! de skulle betyda guld! har ni ett hjärta av guld så förstår ni oss och går in och chekar in bloggen snälla! Tack i förhand!

  3. Hej Michaela.

    Jag älskar eran pod. Men skulle gärna höra er prata mer om att vara i ett förhållande. Jag är tillsammans med en fantastisk människa, som jag är tokkär i. Men även lycklig kärlek kan ibland vara jobbig (läs: jävligt jobbig)Och det tror jag till stor del har med alla känslor att göra.

    Att man ibland tvivlar på den andras känslor, inte vet vad man ska göra med sina egna, och att känna: om den här människan lämnar mig nu, då kommer jag dö. Då kommer mitt hjärta att dö. Att man trots ett kärleksfullt förhållande, från bådas sida, känner en oro, rädsla och att hjärnan kanske överanalyserar allting, lite för mycket.

    Hoppas du förstår vad jag menar. Det skulle iallafall vara grymt att höra vad ni har att säga om det det här, för jag och mina vänner diskuterar det här ofta.

    kramis

  4. Michaela! SÅ JÄKLA SNYGG DU ÄR! kommenterar ju verkligen aldrig men jag har läst din blogg i säkert 7-8? år nu och även om du var söt från början har du verkligen blivit en super fräsch och snygg kvinna helt plötsligt! helt fantastiskt att se. för att inte tala om vilken fantastiskt fin och bra person du verkar vara.
    stor kram på dig!

  5. Ju mer man får se dig i rörlig bild desto mer vill man ha! Du verkar vara så härlig person och man känner verkligen att du är värd all framgång du nått. Mer videos åt folket!

  6. Hej,
    Varifrån kommer byxorna som du hade på dig? (När du blivit stylad)

    Älskar din blogg förövrigt!
    :):)

  7. Hej Michaela,

    SKITsnygg både före och efter!!
    Är helt förälskad i kappan du har på dig i klippet, den vinröda, vart är den ifrån?

    Tack snälla för svar!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi