Vill du praktiksera på Devote?

Jag får otroligt mycket mejl kring praktikplats på Devote så efter att ha diskuterat med mina kollegor har vi beslutat oss för att ta in en praktikant nu till våren och sedan en till hösten.

För att praktisera hos oss skickar du in ditt CV och ett personligt brev till redaktor@devote.se. Skriv gärna med din bloggadress eller andra sociala medier!

Här är några av de uppgifterna du kommer att få jobba med under din praktiktid:

Starta upp nya bloggar, designa headers, bygga Devote i olika sociala medier, övervaka bloggvärlden, skriva redaktionella artiklar, redigera bilder, hålla kontakt med bloggare

Kriterier:

Självgående
Photoshop-kunskaper
Stort intresse för bloggvärlden
Kunna uttrycka sig i skrift

Intresse för bild och foto
Bo i Stockholm och vara tillgänglig på vardagar

Praktikplatsen är flexibel men vi tänker oss minst i åtta veckor (för att få en ordentlig inblick i hur vi jobbar och verkligen få ut något från praktiktiden). Du som söker ska ha ett stort intresse för mediebranschen och bloggvärlden, tycka om att lära dig nya saker och inte vara rädd för utmaningar.

Följ oss på Instagram för att få en inblick i hur livet på Devote ser ut! 

@devote_se

  1. Kan jag söka detta senare i år? Nor i Göteborg men funderar på att försöka flytta till Sthlm efter studenten och detta låter ju så roligt!

  2. Åh det vore en dröm, men frågan är om det är betald praktik? Vilket jag inte tror men måste fråga.

  3. Skickade in min ansökan nu i morse samtidigt som jag lyssnade på din och Dashas grymma pod! Håller alla tummar jag har! En fråga bara; finns det någon sista ansökningsdag samt ungefär när kan man få reda på om man fick praktiken?

    En miljon kramar

    /Sofia

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi