Vägen till körkort: Nu kör jag upp!!!

Jag tänkte först att jag inte skulle berätta för er den exakta dag och tid det var dags för mig att köra upp, så som alla säger att man ska göra. Inte berätta för någon för att öka pressen och så vidare. Berätta efteråt istället. Men ni vet ju att jag inte tycker om att hålla sådana saker för mig själv så det är lika bra att jag berättar för er att om en timme kör jag upp!

Om jag är nervös? Ehmn JA. Nu såhär precis innan – väldigt nervös faktiskt.

Håll alla tummar och tår så hörs vi så fort jag är klar med uppkörningen. Då får ni antingen ha att göra med en lite (mycket) deppig tjej eller en jävligt glad en.

Puss!!!

  1. STORT LYCKA TILL!! Det viktigaste är (som du säkert vet) att kolla MYCKET i speglarna, visa en säkerhet och ha självförtroende i din körning!
    Du klarar detta galant, som med allt annat! Kram!

  2. hoppas det gick bra michaela! jag kuggade på första uppkörningen, hade lite problem med parkering, men i efterhand kan jag känna att jag inte alls var trygg i min bilkörning då så det var inte så konstigt. jag var 22 och ville för allt i världen ha mitt körkort innan jag fyllde 23, vilket såklart var lite stressande. på andra försöket var jag också så nervös att jag ville spy men jag hade en känsla av att ”nu jävlar ska jag bara ta det lugnt och inte bli stressad över något” och det gick bra. jag var kanske inte 100 nöjd när uppkörningen var slut och inte säker på att jag klarat det men när jag fick höra att ”det här gick väl bra, du är godkänd” så kunde jag inte få fram ett ljud på flera minuter. när jag gått 50 meter från bilen så ringer jag mamma och så fort hon svarar så gråter jag och snyftar fram mellan tårarna ”jag… klarade… det…” haha, lyckligaste ögonblicket i mitt liv! seriöst, en blandning mellan glädje, lättnad och stolthet. ge inte upp om det inte gick denna gången, det går nästa gång!!! håller tummarna för dig!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi