Jag sörjer. Jag drömmer. Jag vågar. Jag dansar. Jag slåss.

Ibland tar de dåliga tankarna över mig helt. De sprider sig genom min kropp och lätt börjar den skaka. Jag slås av ilska, besvikelse, förnedring, ledsamhet, sorg och förtvivlan på en och samma gång. Tankar jag absolut inte vill tänka marscherar in i hjärnan och skjuter ner allt i sin väg. Det är precis som krig på film, de onda kommer in i staden och släpper bomber, dödar barn, våldtar kvinnor. Skärrade skrik som tillslut överröstas av de stumma skriken.

Läs veckans krönika här.

  1. sådär kan man beskriva min ångest idag. men vet du vad som räddar mig dagarna då ångesten är allt och jag har panik? din bok. ja, “om att älska”, tack forni:) den räddar mig

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi