I DID IT!Jag klarade det!!! Första uppkörningen och allt. Så jävla glad! Mer uppdatering kommer, var bara tvungen att berätta för er på en gång.

Vilken underbar fredag!!!

 1. GRATTIS!! minns den där känslan när man precis fick höra att man klarade det. Vilken bra start på din helg alltså. Grattis igen!

 2. Grattis Michaela!!! Har min uppkörning om ett par veckor och är SÅ nervös……. Duktig du är som tar det mitt i livet!

 3. GRATTIS! Världens bästa känsla, visst?!

  Känns som en så sjukt bra prestation och en milstolpe i livet! Grattis igen! 🙂

 4. Grattis Michaela till körkortet!

  Anledningen till att jag kommenterar är för att berätta att jag verkligen uppskattade senaste podavsnittet när du berättar om ditt första lägenhetsköp. Det var jättekul att lyssna på och jag kan föreställa mig känslan att ta det stora steget! Åh, vill bli vuxen nu.

 5. GRATTIS! Fan vad najs på första försöket och allt. Själv fick jag köra upp tre gånger på grund av att nerverna helt enkelt vart för mycket för mig! Men nu är det bland det bästa jag har gjort. Vilken frihet man får! Antar att du körde med Kevin 😉 (gör mitt antagande på färgen på bilen). Jag körde mest med Nils men lite med Kevin också! Dom är ju helt enkelt så jäkla bra!! Ännu en gång, stort grattis! OCH er pod är as bra! Tjingeling!

 6. Jag brukar aldrig kommentera, men jag blir ändå alldeles varm inombords på ett töntigt sätt och bara måste gratulera, så GRATTIS!!! Shit vad kul 😀 Finns ju inte många känslor som slår att klara körkortet 🙂

 7. stort jävla grattis! 🙂 du är du värd! imponerande att se så lugn ut innan/efter en uppkörning 😉 en smula mer hysteri i mitt fall haha!

 8. GRATTIS! Sån jävla känsla alltså, skrek rakt ut i bilen när jag körde iväg med bilen själv efter att ha klarat uppkörningen, haha. Så underbart!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi