Vägen till körkort: Att närma sig uppkörning

SÅ kul att läsa om er som också håller på med körkortet och framför allt glädjen när ni har klarat det! Så jävla duktiga är ni.

Dessutom otroligt tacksam för att ni är så engagerade i min körning och hur det går. Så jag tänkte ge er veckans update!

Förra veckan avklarade jag både halkbanan och teoriprovet, denna vecka är det fullt ös medvetslös när det kommer till körlektioner och snart snart snart har jag förhoppningsvis körkort!!!

Och för er som undrar så kör jag tillsammans med KevinMy Driving Academy som jag verkligen kan rekommendera till varenda människa i världen som vill ta körkort. Mitt bästa beslut i år var helt klart att försöka ta körkort med Kevin och MDA.

Nu är det bara slutsteget kvar och jag är nervös, samtidigt som jag känner mig trygg med att jag kan köra bil. Jag tycker dessutom att det är riktigt roligt och är inte alls rädd för trafiken, något jag oroade mig för att jag skulle känna innan jag började.

Vi ses snart lilla körkortet!

  1. Åh va kul, lycka till! Att ta körkort är bland det absolut bästa jag gjort! Helt sjukt att det va fem år sedan… Det är världens frihetskänsla!

  2. Jag önskar dig stort lycka till!!
    Jag har både teoriprovet och uppkörning kvar och det börjar närma sig nu. Men förhoppningsvis är körkortet mitt inom snarast! Bara så himla nervöst nu..

  3. Jag har haft körkort i ett år idag (wihoo)! Det är verkligen världens frihet och jag önskar att det va förra året idag för denna dan för ett år sedan va fantastisk! Njuuut av stunden när du klarar det för fy tusan vilken känsla det är! Är nästan avundsjuk på alla som inte tagit körkort än för att det är så underbart när man väl gör det… Haha!

  4. Alltså, den känslan som jag upplevde när han som jag körde upp med sa att jag var godkänd. Jag tror aldrig att jag varit lyckligare, inte ens på studenten. Jag tog mitt körkort fem år efter att jag fyllde arton och hade haft det som en stor, tung sten på axlarna och jag kände hur den stenen bara ramlade av när han sa att jag hade klarat mig. Och snart får du känna samma sak, lycka till fina Forni!

  5. Jätte bra blogg men mycket intressant.!

    Läs gärna min blogg om min vardag och om min tomma del efter min gudmors bortgång.

  6. Jag älskar att du har så positiv inställning till ditt körkort! 🙂 Själv har jag uppkörning och teoriprov inbokat om 6 veckor och är jätte nervös.. Jag är så rädd jag inte ska klara av det. Men det är så skönt att läsa på din blogg och din inställning att vi ses snart körkortet! 😉 Jag ska försöka börjar tänka lika postivit som dig. Lycka till nu med uppkörningen! 🙂 Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi