Video: Mina skönhetsrutiner när jag reser

Tillsammans med Oral B och deras nya tandkräm har jag och några andra bloggare gjort några kortfilmer om våra skönhetsrutiner. Dels får jag mycket frågor om skönhetsrutiner, men också om hur jag bor, så jag tänkte att då kan jag lika gärna slå två flugor i en smäll och dela med mig av båda två 🙂

Det är tre olika videoklipp och i det första som visas nedan får ni följa med och packa väskan inför min weekend till Paris som jag gjorde för några veckor sedan!

Se mina och de andra bloggarnas kortfilmer här.

    1. Svar till nathalie:
      men vad tråkigt att folk alltid ska kommentera sånt där. låt henne göra precis vad hon vill, om hon har ett samarbete eller vad det nu kan vara med ett märke som hon står för är det väl helt rimligt och okej, och vid det här laget tror jag alla som läser denna blogg och har gjort länge förstår att forni inte skulle tipsa om någon produkt hon inte tycker är bra.

  1. Hej Michaela! Jag undrar vad för gympadojjor du packar ner? Är det Nike free run3, eller Nike free run 5? Finns dem i butik fortfarande?
    Så sjukt snygga! Jätte tacksam för svar.
    Kram Jossan

  2. Hej Michaela!
    Vad roligt att få se dig in action på detta sättet! Du verkar som en så härlig person. Spelades videon in hemma hos dig? Isåfall måste jag säga att du riktigt bra inrednings smak. Tidigare har man mest fått se bilder från ditt kök, därför var det kul att få se lite mer! Blogga gärna mer om inredning, du verkar ha koll 🙂
    Kram på dig fina du 🙂

  3. Hej Dasha och Michaela! Jag har ett förslag till podcast ämne som jag skulle tycka vart intressant. Detta är om man måste leva upp till kroppsidealet? Tänker killar mycket på hur man ser ut?! Jag själv har inte innan haft en kille, får också lätt panik med å tänka på att sova i samma säng som en kille ( är inte nöjd med min kropp). Så hur kroppen ser ut, är det en viktig grej?! Måste avsluta med att säga att eran podcast är guld värd!!

  4. Hej Michaela! Jag tycker du har en härlig blogg men på sista tiden så är det nästan bara sponsor inlägg. Börjar bli galet tröttsamt att kolla på. Du som är så sjukt duktig på att skriva, kan vi inte få läsa dina underbara texter istället för att kolla bilder från en kväll med Kellogs? Mer fina texter! – det är ju det som gör din blogg så himlans bra♥♥

  5. så tråkigt att du ska få en kommentar som den från nathalie. du skriver ju klart och tydligt att det är ett samarbete, då fattar man ju att du på något sätt kommer nämna oral b. det är ju det samarbeten går ut på liksom..

    iallafall. jag är lite nyfiken på vad du använder för smink, framför allt vad du har för bronzer? har för mig att du hade någon favorit utan(!) glitter? skulle nämligen behöva en sådan 🙂

  6. Härligt att se dig!
    Vill ha lite mer information om poddens ettårsdag och hur ni/vi ska fira detta?
    Kram, ha en fin dag ♥

  7. Michaela! Hade inte du snälla snälla snälla kunnat visa upp bilder från din och din pojkväns lägenhet? Efter er ”flytta hemifrån / Lägenhetspodd” så fick jag sådan sjuk inspo och kan bara tänka mig hur fint ni har det! Hade verkligen uppskattats, man såg ju några få detaljer i videon men en helhet hade varit underbar!!
    Puss

  8. Jag tycker också Michaela har rätt att göra vad hon vill – men det måste ju vara OK att kritisera hur produkter marknadsförs.

    Att kändisar gör reklam är ju vardagsmat, men det jag tror folk(inklusive mig själv) stör sig på i det här fallet är att det ska framställas som att det bara är en spontan liten film som Michaela har gjort för läsarnas skull eftersom de undrar vad hon har i sin resväska – när det egentligen är en reklamfilm.
    Visst det kanske är uppenbart vad det rör sig om för majoriteten av oss som ser den här filmen, men det är nog inte det för alla. Dessutom tycker jag att det är ett ganska pinsamt sätt att marknadsföra en produkt på, eftersom det på ett sätt dumförklarar dom som tittar. Som att vi skulle gå på det liksom?

    Men, det är min åsikt och uppenbarligen finns det mängder med folk som gillar den här typen av marknadsföring. Smaken är som baken 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi