Jobby jobby







Vissa dagar blir liksom inte mer roliga än såhär… På bloggen iaf! Jobbet är roligt idag. Vi planerar en sjukt kul studentkampanj, jäkligt rolig webb-tv är på gång och jag får äta croissanter med choklad på eftermiddagslektion. Hurra!

Nu ska jag gå och övningsköra och snart har jag körkort! Bra, behöver en bil till ärenden och inte bara ta massa tid för att övningsköra. Behöver det där körkortet nu. Nuuuu.

Puss!

  1. du är så otroligt vacker michaela. men har du gått ner i vikt på senaste tiden? Kan du inte beskriva hur du äter under en dag och hur mycket du rör på dig i veckorna, typ hur stora portioner och sånt 🙂 SÅ avis på dig som kan äta sånt i veckorna! kram

  2. Jag vill berömma dig Michaela för att du uppmärksammar studenter på ett sätt som jag tycker att få bloggerskor gör! Bara en sådan sak som att du i podden ofta också hänvisar till oss som pluggar om dagarna och inte alltid har så mycket pengar. Jag tycker det är kul när du t.ex. vänder på situationer så att man som student även kan relatera till den, för jag befinner mig långt ifrån den livsstilen som många bloggar annars framhäver. Tack för det! ♥

  3. Hej!
    Jag frågade förut men tror jag valde i fel inlägg att ställa den, (kellogstävlingen) =), men jag MÅSTE bara få veta vart du hittade ditt supersnygga linne från HM i London – vilket HM – minns du??? Jag bor här och försöker hitta ett liknande men i dom HM butiker jag har varit i här har inte det… Det där svarta med djup v-neck… pleeeeaaase help me! Tack för en SUPERBRA blogg! Puss o kram!

  4. Åh världens bästa känsla att få höra ”ja du är godkänd. Du har fått körkort!”. Va typ i chock när jag fick mitt men det övergick snabbt till tårar av glädje, haha. Åh hoppas du får uppleva det snart snart snart!!

  5. Hej!
    Jag är nyfiken på om du ska ta körkort för manuell eller automat? Lycka till med körkortet 🙂

  6. Hej! Är intresserad av att själv gå på samma körskola som dig. Hur lång tid har du nu övningskört? Kan du rekommendera dem du kör med?

    1. Svar till Mell:
      Hej tjejen

      Min körskola är GRYM. Den heter My Driving Academy (googla!). Boka upp dig med Kevin och du kommer få världens mest pedagogiska lärare.

      Lycka till!
      Kram

  7. Hej!
    Jag håller precis som sig på att ta det där himla körkortet, äntligen! Jag började i februari och kör massa med sambon och tar dubbla lektioner varje vecka med körskola. Hur lång tid har du hållt på? Redan trött på att övningsköra. Min körskolelärare säger att det inte ska vara några problem att ha det klart i sommar (kör också i sthlm, hej o hå!)

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi