My kind of morning







Började dagen med ägg & bacon på Riche med den här sötnosen. Ledsen för lite frånvaro i bloggen men de här dagarna är kaos. Nu ska jag hoppa in i möte sen hetsplugga ett par timmar sen skriver jag teoriprov!!!!!!

Herregud är inte redo för detta.

  1. Jag skrev teoriprov i måndags och körde upp igår, och vet du vad? Jag har körkort!!!
    Typ sjukaste någonsin, känns som en konstig dröm..
    Tänkte egentligen mest säga att teoriprovet var ganska lätt om man bara tänkte till extra på varje fråga, jag pluggade mest precis dagarna innan och det gick bra! You can do it!!

    1. Svar till Mimmi:
      Åh GRATTIS! Nu håller vi tummarna för att jag också får körkort så att vi kan göra Sveriges gator osäkra ihop haha. Puss!

  2. Yeey! Ska Felicia börja blogga hos er?!
    Lycka till på provet förresten! Första gången jag skulle skriva mitt hade jag fått datumet om bakfoten. Jag hade pluggat, men inte lagt du vet de där typ 4 sista hårda pluggdagarna. Så ringde min körskolelärare och ba ”Julia du ska skriva prov om 15 min, var är du?!” och jag fick panikspringa dit. Kuggade med TVÅ satans poäng, vilket var extremt ovärt. Kunde annars fått teoriprovet godkänt utan att ha knappt pluggat liksom? Haha. Men det gick superbra för mig andra gången. Tänk bara LOGISKT! Kram ♥

  3. Åh jag skrev i måndags och idag har jag uppkörning, lite pirrigt! Hoppas du klarar det!!!

  4. Det kommer gå bra ska du se 🙂 ta det lugnt bara och visualisera hur du går därifrån med ett klarat teoriprov. Min pojkvän sa något väldigt bra när jag skulle göra mitt. Jag citerar: ”lycka till min älskling och kom ihåg att det är helt okej att misslyckas. Gör bara ditt bästa”. Så, lycka till! PS. Tack gör gratulationen du gav mig för mitt körkort 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi