Im going to London

En perfekt varm kaffe med perfekt mycket skummad mjölk, mörkt bröd med ost och skinka, Nyhetsmorgon och en sovande pojkvän i sovrummet. Det är en bra måndagsmorgon och det kan nog behövas, för helgens PMS skojar man inte bort. Fy. Igår hade jag sån huvudvärk att jag dessutom började oroa mig för en hjärntumör. Jag håller på att bli galen?

Skämt åsido. Har läkartid i nästa vecka för huvudet. Jag måste göra en ordentlig utredning.

Meeen jaja skit i det för vet ni vad jag ska göra nu? Åka till London! Shopping, konsert med 5 Seconds of Summer, middag med ett gäng vänner och annat härligt står på schemat.

Tack för den här lilla trippen livet!

  1. Hej. Vill inte leka hobbyläkare och så, men jag hade jätteproblem med huvudvärk en period och gick till flera läkare innan en rekommenderade mig att gå till optikern. Det visade sig att jag var översynt, vilket innebär att man spänner ögonen hela tiden och får huvudvärk. Man märker det inte själv för ögat är så vant. Du kanske redan har kollat upp detta, men annars kan det ju vara en idé att fråga om i alla fall. Kram på dig!

  2. Jag har länge haft problem med min huvudvärk, är snarare ovanligt än vanligt om jag kan gå en dag utan att ta någon värktablett. Tror att det har med min syn att göra och att jag behöver starkare linser egentligen, men igår kom mamma på att det kan ha nåt samband med att jag äter p-piller (hon hade problem med huvudet med en sort hon åt i sina yngre dar). Så jag tänkte kolla upp det faktiskt, och ville bara tipsa dig om att ha det i åtanke med läkaren och höra om det kan vara en bidragande faktor (om du nu äter det, vad vet jag). Hoppas det löser sig! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi