Just nuVad gör ni? Vi har precis haft hans föräldrar över på en sen lunch/tidig middag. Och nu ligger vi och kollar på Vad blir det för mat med Per Morberg. Vi tittar nästan alltid på det programmet på söndagar 🙂

Har ni haft en fin helg?

Älskar er!

  1. Ville bara sÀga att jag Àlskar din blogg! Jag tycker du verkar vara en sÄdan varm och fin person och jag tycker sÄ mycket om att du ofta skriver om att du Àr sÄ tacksam för alla smÄ fina saker i ditt liv. Det har fÄtt mig att börja bli tacksam för allting litet i mitt som jag kanske tog lite för givet förut.
    Jag vet din blogg ju Àr till en stor del en modeblogg (och du klÀr dig ju sÄ jÀvla snyggt ocksÄ) men jag lÀser den mest för att jag inspireras sÄ av din personlighet, du verkar vara helt fantastisk. Ville bara sÀga det. Kram

  2. Jag stĂ€dar och diskar i köket och i lurarna har jag din & Dashas podd “nĂ€r vi var 16 Ă„r”, igenkĂ€nningsfaktorn Ă€r HÖG haha 🙂 Festerna, prioriteringarna, stilen, brĂ„ken med förĂ€ldrarna… Oh lord, haha 🙂 En numera klassisk hĂ€ndelse var nĂ€r jag och min kompis hade hemmafest hos henne. För att det inte skulle mĂ€rkas för hennes förĂ€ldrar sĂ„ stĂ€dade vi undan alla vĂ€rdefulla saker, hon plockade undan och jag gick efter och noterade med penna och papper “kristallvas, tredje hyllan, till vĂ€nster” haha 🙂 Dagen dĂ€rpĂ„ gick vi samma runda och stĂ€llde tillbaka allt, och mĂ€rkte dĂ„ att nĂ„gon spillt rödvin pĂ„ hennes mormors, vita virkade duk med julmotiv pĂ„ (hur kunde vi missa att ta undan den?). Vi fick panik! Inte vĂ„gade vi tvĂ€tta den med risk att flĂ€cken skulle fĂ€rga hela duken röd (hennes mamma skulle inte direkt gĂ„ pĂ„ att vi fĂ„tt ett infall att tvĂ€tta…) och fick den briljanta idĂ©n att ringa Via Direkt (som dĂ„ gav tvĂ€ttrĂ„dgivning pĂ„ telefon? Wtf?). Tjejen som svarade hade tyvĂ€rr inga bra rĂ„d att ge sĂ„ det slutade med att vi chansade och kastade in den i tvĂ€ttmaskinen, det var nervösa 2h, men den klarade sig och kom ut utan flĂ€ck. Hahahaha, det kan vi skratta Ă„t idag 🙂 KĂ€nns hĂ€rligt att fĂ„ avsluta helgen med skratt sĂ„ tack för det!

  3. Jag har precis kommit hem frÄn söndagsmiddag hos mina förÀldrar, Àr inte det typ det mysigaste nÄgonsin?! Körde bil sjÀlv dit och hem, snart kommer du ocksÄ kunna göra det Michaela :))))) Kram

  4. Åh sĂ„ mysigt att ha nĂ€ra och kĂ€ra över, det hade jag ocksĂ„ igĂ„r och man blir helt varm i kroppen! KRAM ♥

VÀlkommen att kommentera! Kommentarer godkÀnns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

TÀnk gÀrna efter en extra gÄng pÄ hur det kan uppfattas nÀr du framför kritik. HÀr inne visar vi respekt. Vi önskar gÀrna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi