Im a smellycat

Idag kan ni gå in hos Put a smell on me och läsa om mina olika relationer till dofter. Sugen på hela intervjun? Du hittar den här!

  1. Snygg du var i Let’s dance! SÅ kul när man känner igen flera bloggare i publiken 😀

  2. Du beskrev precis det jag känner när jag också landar i Italien men inte kunnat sätta ord på, min mormor är italienare och Italien är en stor del av min uppväxt! Underbar känsla när man stiger av flyget varje år!!

  3. Fina rara underbara du. Jag har länge funderat på att kontakta dig för att tacka dig. Men jag har aldrig fått ett tillfälle att skriva allt jag vill skriva till dig. Mitt tackmail till dig kan bli flera sidor långt. Jag ska försöka sammanfatta det. Tack Michaela! Tack för att du är en sund, härlig och klok tjej som ser det vissa andra inte ser. Tack för att du delar med dig av dina tankar och erfarenheter så att man slipper känna sig ensam om sina tankar och känslor. Tack för att du är en sån bra inspiration för oss unga tjejer som står i vägskälet mellan barn och vuxen. Tack för att du vågar prata och skriva om känslor. För vet du vad Michaela? Du är min största förebild. Efter ett utdraget avslut med mitt ex så fanns du där som ett jättestöd utan att du ens visste om det. När jag låg på sängen och grät ner hela min kudde så bläddra jag i arkivet på din blogg och läste texter, lyssnade på din och Dashas pod för att smärtan inom mig skulle dämpas eller alla dom gånger jag somnat med din första bok i handen. Vad jag hållit krampaktigt i den boken. Läst om och om igen, sida för sida. Men Michaela, du har inte bara funnits där i jobbiga kärlekssituationer. Utan i alla slags situationer. Ofta när jag hamnar i en situation som handlar om nervositet, rädsla, vänskap eller skolan tänker jag “hur skulle Michaela göra i denhär situationen?”.

    Jag önskar dig all lycka fina Michaela. Fortsätt med allt du gör för du gör allt så.jävla.bra och du är en förebild (en fantastisk sådan!) som behövs. Du behövs.

    Massa kärlek.
    /Linn Källman

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi