Vägen till körkort – Redo för motorvägen

Jag har nu kört 19 dubbellektioner sen den 17 december då jag tog min första lektion hos My Driving Academy. Igår var jag ute på motorvägen för första gången – hela vägen till Vaxholm fick jag köra. Norrtull, detta helvete på jorden när man kör bil, ut på små landsvägar och inte köra ihjäl oss på motorvägen.

Det går helt okej! Jag har lite saker kvar att öva på, men i april har jag körkort. Det är jag säker på. Antingen den första eller den sista, sånt kan man inte veta, men det börjar ta sig nu.

I SOMMAR HAR JAG KÖRKORT! Vill skrika rakt ut.

 1. Kul att det går bra! 😀 Måste vara en riktigt skön känsla!! Din blogg är verkligen super och du verkar vara en mycket klok och härlig person!

 2. Hejhej, kommenterade några inlägg ner att jag hade klarat mitt körkort. Tycker det var tråkigt att du inte svarade på det.. Jag var så sprudlande glad och togs liksom lite ner av det :/
  Men önskar dig ett stort lycka till med kortet!!

  1. Svar till Hedvig:
   Hej Hedvig,

   Förlåt! Ibland missar jag att svara på vissa kommentarer ifall att jag läser dem på bussen eller kanske missar de i inlägget och därför inte sett dem.

   Stort jävla grattis till körkortet! Du är grym.
   Massa kärlek till dig!

 3. Hej!
  Jag är en Stockholms tonåring som älskar er podd och jag har några frågor.
  Jag undrar vad ni anser om årets träningshets och bara skönhetsideal ”in general”?
  Tonåringar som går på dieter?
  Avundsjuka mellan tonårstjejer (utseende mässigt)?
  Tack på förhand och fortsätt som ni gör!♥

 4. Hej Michaela!! Gud va roligt att du håller på att ta körkort! Jag tog mitt för bara fyra dagar sedan och körde bil helt själv idag för första gången!! Alltså, det är en sån jäkla frihetskänsla! Vill bara säga till dig lite som jag är sååå glad att min körskolelärare sa till mig innan det var dags för uppkörning och det är att inte tänka så mycket, bara köra! När det är dags så är det försent att hitta på något nytt eller banga ur i alla fall! Åk dit, lita på dig själv och bara visa hur du kör och vem du är så kommer det att gå fantastiskt! LYCKA TILL FINA FANTASTISKA MICHAELA! P.s ÄLSKAR er podd ! Puss

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi