När vi var 16 årIn på iTunes, din podcast-app eller startsidan här på Devote PRONTO och lyssna på veckans podd!

Och om ni inte har Devotes app än är det bara att pallra er in i AppStore och ladda ner!

  1. Fröken rar! Jag har läst bloggen sen du var 16 år, jag minns dina outfitbilder i hallen, ditt vita rum med sängen i mitten, Nicole Richie-pagen och glajjerna och jag minns hur coolt jag tyckte det var att du hade 40 kommentarer per inlägg. 2007 såg jag dig på Zara på Drottninggatan och blev helt starstrucked! Så himla roligt att ha följt dig i alla år. <3 Det jag uppskattat mest och som gett mig mest är din öppenhet kring ditt kärleksliv. Jag vet att du fått ta mycket skit pga det och att du idag blivit mer reserverad, men det har förgyllt min vardag, glöm inte det. Fortsätt som du gör!

    Ps. Rar-bloggen finns fortfarande kvar och jag går in på den ibland 🙂

  2. Hej jag har ett tips till ett podavsnitt, kan ni inte bjuda in Kenza och prata om hennes relation med sin pojkvän och hur det är att åka runt lite då och då och hur dom klarar det och lite sånt? Kanske hur dom träffades och sånt?
    Din och dashas podd äger! Puss fina du

  3. Haha åh detta var så ett av dom bästa avsnitten! Är själv 16 år och helt sjukt hur mycket jag kan relatera till allt. Ni är så jävla sköna haha keep it up , kram ♡

  4. Har börjat lyssna på era poddar för bara någon dag sedan, jag tycker dom är så sjukt bra alltså! Ni pratar om saker som en själv tror att bara en själv går omkring och tänker på. Ni pratar om saker som man kanske vågar ta upp med sina vänner eller någon annan. Jag lyssnade alldeles nyss färdigt på avsnittet om Oskulden. Jag tyckte det va så JÄVLA bra rent ut sagt. Jag är 16 år och många av mina vänner har inte förlorat sin oskuld, och många har verkligen den här pressen ni pratar om och allt det där. Jag tycker att vissa personer skulle behöva bli tvingade att lyssna på era poddar om sånna specifika ämnen. Älskar verkligen era poddar, ni är så kloka och är verkligen bra förebilder!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi