Eleven.se och mysiga mänOj vilket trevligt event vi hade idag! Tack till alla som kom och tack Eleven.se! Mer bilder kommer imorgon, nu ska jag mysa med min fantastiska man. Imorgon bitti väntar frukostdejt på Riche med Angelica… Inte helt fel.

Puss!

  1. Hej Michaela! Jag såg dig tidigare idag och måste bara säga att du såg så otroligt vacker ut. 🙂 Din pojkvän måste vara lyckligt lottad som har dig. Jag vågade dock aldrig komma fram och säga hej, kanske nästa gång jag ser dig. 🙂

  2. Hej!

    Idag hade jag ett första, ordentligt bråk med killen. Ett sådant bråk som fick mig att undra om jag verkligen vill fortsätta vår relation. Och i natt sover jag ensam, för första gången på en evighet. Då känns det fint att jag har ett helt nytt avsnitt av er podd att somna till, och kanske skratta lite till. Tack.

  3. Din och Dashas pod är så bra! Jag har lyssnat på hälften nu och vet inte om ni pratat om detta innan men jag tycker det hade varit intressant om ni gjort en pod om att ha en kk, hur förhåller ni er till detta samt för och nackdelar 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi