DIAMONDS & ROSÈ

Jag är så såld, så såld på diamanter och guld. Helst av allt roséguld. Diamanter och rosé i mängder. Måste leta efter lite budgetalternativ någonstans på ringar, halsband och örhängen med glitter och rosé. Tips, anyone?

Hade dödat för de ovan.

Bild via Elin Kling

 1. Precis som Elin skrev så har Edblad riktigt fina och diskreta smycken – köpte precis ett sett i rosé guld till ett väldigt bra pris och jag är sååå nöjd! Hett tips!

 2. Jag är för tillfället ute på jakt efter en läcker designer bag. Det skulle vara kul om du kunde göra ett inlägg på accessoarer som du suktar efter för tillfället! Ha en bra dag! 🙂

 3. Dyrberg/Kern, de har bland annat en butik på Åhléns City!! De har så mycket fint i roséguld med swarovskikristaller!

 4. Hej! Ber om ursäkt för att jag nu kommer ställa en personlig fråga om din pojkvän, men ett smärre bråk har brutit ut i vår bekantskapskrets om vem han är. Jag hävdar envist att jag har rätt och min heder står på spel. Om du bara kan svara på om hans namn börjar på N hade jag blivit så glad. Tack!

  1. Svar till Hanna:
   Hej Hanna,

   Här är ett tips: Ge fan i vem han är och respektera om jag inte vill göra honom offentlig.

   Om du bara kan visa förståelse i det här hade jag blivit så glad.

   Tack!

   1. Svar till forni:
    Hej Hanna,

    Ber om ursäkt för en trött och grinig Michaela igår. Men ibland får man nog av alla som inte bara kan acceptera att han inte syns här och låta det vara så. Det är många som ska leka detektiver och jag önskar kanske att den här “häxjakten” hade uteblivit. Det spelar dessutom ingen roll hur mycket man delar med sig av, människor vill alltid ha mer sen i alla fall. I vissa tidigare relationer har jag delat med mig av nästan allt, men ändå har vissa bara velat veta mer och mer. Det är ju inte mer än helt vanliga relationer egentligen och jag önskar att jag hade kunnat få ha dem i fred.

    Hoppas du förstår lite bättre nu.

    Kram,
    Michaela

    P.s Hans namn börjar inte på N 🙂

   2. Svar till forni:
    Jag blev faktiskt riktigt ledsen att läsa vad du skrev till Hanna. Följt dig i flera år och är jätteglad för din skull med din kärlek. Hanna skrev det med glimten i ögat och menade inget illa. Inte alla sina läsare spekulerar efter gem din kille är men vi är många som följt dig i många år och då är det klart man kanske funderat vem som kan ha fått dig så glad och lycklig. Till skillnad från innan har du ju blivit mer privat.
    Den meningen du skrev fick mig att bli riktigt ställd. Det var inte alls den tjejen som jag följt under så många år i de meningarna till Hanna. Även om du nu i efterhand skrivit till henne ett meddelande till så sitter orden o bakhuvudet. Känns som man nästan som om man liksom inte är välkommen längre till bloggen om det är så du känner för oss. Uttrycket mot Hanna var så onödigt, du kunde sagt de på ett annat sätt åtminstone.

    1. Svar till En som alltid varit dig trogen:
     Hej kära du,

     Hanna fick ta smällen för mer än bara hennes kommentar kanske. Dels så uppfattade jag inte alls kommentaren som skriven med glimten i ögat, utan med en lite drygare ton, vilket irriterade mig jättemycket. Sedan så har jag senaste tiden varit med om att människor har frågat mina vänner om de kan “avslöja” min kille, smygfotat på stan osv. Och då fick nog Hanna ta smällen för allt sånt när jag bara kände att nej, nu får ni faktiskt ta och lugna er lite. Jag uppfattade det även som att mitt svar tillbaka till Hanna var skrivet med samma nonchalans som jag upplevde att hon hade till mig.

     Jag förstår om du blev ledsen och det är jättetråkigt om jag förlorar en trogen läsare, men jag är inte mer än människa och jag måste också få ha rätten att bli less och säga ifrån.

     Stor kram
     Michaela

    2. Svar till En som alltid varit dig trogen:
     Hej kära du,

     Hanna fick ta smällen för mer än bara hennes kommentar kanske. Dels så uppfattade jag inte alls kommentaren som skriven med glimten i ögat, utan med en lite drygare ton, vilket irriterade mig jättemycket. Sedan så har jag senaste tiden varit med om att människor har frågat mina vänner om de kan “avslöja” min kille, smygfotat på stan osv. Och då fick nog Hanna ta smällen för allt sånt när jag bara kände att nej, nu får ni faktiskt ta och lugna er lite. Jag uppfattade det även som att mitt svar tillbaka till Hanna var skrivet med samma nonchalans som jag upplevde att hon hade till mig.

     Jag förstår om du blev ledsen och det är jättetråkigt om jag förlorar en trogen läsare, men jag är inte mer än människa och jag måste också få ha rätten att bli less och säga ifrån.

     Stor kram
     Michaela

 5. Tycker verkligen du ska spana in Edblad. Butiken på Norrmalmstorg har väldigt mycket fint! Fråga efter Rebecca och hälsa från mig Cornelia (hennes syster) så ska hon nog kunna hjälpa dig lite extra 😉

 6. Thomas Sabo har börjat med väldigt mycket rosé på senaste tiden och deras vårkollektion är fin. Har bland annat en klocka och en ring därifrån. Har varit lite emot det märket, då många använder just det. Men om man gräver lite djupare så hittar man guldkorn. Kram.

 7. Alltså gud vad jag gillar Devote, Michaela! Alla är så himla snälla och lämnar så himla fina kommentarer på bloggen hela tiden :’) Inte alls som när jag bloggade på blogspot! KRAM!

 8. Råka se ett inslag av din bok när jag googlade bilder, blev besatt (läskigt ord men av boken då haha) o läste alla taggar som fanns på instagram #michaelaforni. Jag mår redan skit bra, du bara tar alla jäkla ord ur munnen på en och det går inte må dåligt för man kommer må bättre. Tänkte beställa din bok men lät bli jag måste ju fan åka o köpa den imorgon på engång orka vänta på nått som är skit bra på posten!!!!!!! Du är ju förfan helt jävla sjukt bra, du skriver så man bara mår toppen på engång. Jag gick från att knappt ha sovit på en vecka, klockan är änna 04 nu har suttit o intagram läst och googlat i 2 timmar och kan nog somna på direkten, glad till och med, livet tar förfan inte slut för att nån som inte vill ha en i sitt liv gör sig av med en, vem fan vill ha en som inte vill ha en! TACK TACK TACK OCH TACK igen för alla svordomar också kändes så jävla mänskligt och läsa istället för alla tillgjorda quotes. Som sagt klockan är mycket skriver säkert som en jäkla kratta vad jag menade var iallafall TACK DU ÄR FANTASTISK!!

 9. Ho ho ho. Ja på det där sättet vinner du säkert Hannas respekt Michaela. Vilket trevligt svar. Jag uppmanar alla spekulerar mera i vem han är 😉 Det är helt fritt att göra.

 10. Edblad har! inte exakt kopia men mkt smycken i rosé (rostfritt stål) med stenar (sircon). hållbara o billiga. finns butik vid norrmalmstorg

 11. Vad rolig veckans pod var, skrattade mycket och kände igen mig i det ni sa! Ett tips på smycken är SNÖ, e har mycket rosé både med och utan diamanter till ett bra tips!
  Kram på dig 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi