Look a like!

Kenza smsade mig när de hade plåtning för Ivy Revel och skrev att deras modell var sjukt lik mig. Härom dagen såg jag en bild på henne på deras Instagram och började skratta, för visst var hon? Alltid kul när man ser personer som påminner om en själv. Söt var hon i alla fall 😉

  1. Det var faktiskt det första jag tĂ€nkte nĂ€r jag sĂ„g bilderna pĂ„ IvyRevels Instagram. Haha! 🙂 SĂ€rskilt denna bilden Ă€r lĂ€skigt likt. Kram pĂ„ dig fina du!

  2. Haha först sĂ„g jag rubriken: “Look a like” och ba: “Jaha, nu kommer en bild pĂ„ nĂ„gon som Ă€r lik Michaela”, och sedan nĂ€r jag blĂ€ddrat ner till texten sĂ„ tĂ€nkte jag: “Hmm.. konstigt.. varför lĂ€gger hon bara upp en bild pĂ„ sig sjĂ€lv och inte pĂ„ nĂ„gon som liknar henne..” Haha sen nĂ€r jag lĂ€ste texten insĂ„g jag att det faktiskt inte var du! 😀 Ni var galet lika! BĂ„da Ă€r i alla fall sjuuuukt snygga!

VÀlkommen att kommentera! Kommentarer godkÀnns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

TÀnk gÀrna efter en extra gÄng pÄ hur det kan uppfattas nÀr du framför kritik. HÀr inne visar vi respekt. Vi önskar gÀrna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

sub archi