Just nu:Till sen middag blev det en gryta och potatismos till det. Tack Ica Rätt Enkelt som gjorde det möjligt att laga god gryta på kort tid! Killen freestylade dock som vanligt och la till egna ingredienser, sedan toppade vi med en burk av mormors egenplockade kantareller. Mycket gott och vintrigt, får passa på sista veckan i februari för sen säger vi hej då till vintern. Nu börjar övergångsperioden och snart är det vår! Längtar så mycket.

  1. Michaela! Jag behöver din hjälp. Ska till USA (New york) med min dude till våren. Hotell är rena rama djungeln. Vi vill bo bra med ganska hög standard. Kan du rekommendera något/fler hotell? Vore supersnällt! Såg att du bodde på morgans hotel när du var där sist, hur var det?
    Kram på dig!! ♥
    /Johanna

    1. Svar till Johanna:
      Jag rekommenderar The Standard alla dagar i veckan! Fantastiskt hotell. Morgan var absolut bra, men det var tråkiga områden tyvärr…

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi