En liten sjukling som äter mat och går på kalas.

I fredags hade vi after work på jobbet och sen gick jag hem i det kalla regnet, fortfarande sjuk. Bestämde mig där och då för att inte göra ett skit i helgen. Och så blev det! Lagade det här till middag i fredag – varma baguetter fyllda med kyckling, marinerade grönsaker, chilisås och färsk mynta. MUMS!

I lördags hade jag ett möte på stan och sen kom mina föräldrar och hämtade upp oss för födelsedagslunch på landet! Min morfar fyllde 79 år. Här är jag och Linnea, min kusin.

Efter vi ätit tog vi en promenad, hela tjocka släkten.

Följt av tårta! Jag gillar egentligen inte tårta så mycket, vilket kanske är tur eftersom jag ändå inte tål grädde. Men mormor hade gjort en laktosfri och jesus vad god den var, höll på att svimma av. Kunde inte prata om annat än “Gud vad god tårta, herregud alltså, wow, vilken tårta mormor, jättegod, verkligen”.

Sen tog jag en selfie medan vi tittade på OS och hängde i sofforna innan vi åkte hem.

När vi kom hem var jag sååå trött på att vara sjuk så vi gick upp till några vänner för tacos och Melodifestivalen (precis som resten av Sverige :))) (snodde bilden av Shiva för glömde ta en egen).

Fick träffa världens bästa Daniel Paris, skrattade så jag skrek och sen berättade vi skräckhistorier för varandra tills klockan var mitt i natten.

Söndag fick bli ännu en vilodag. Allt för att bli frisk liksom. Så vi dukade upp frukost…

… som vi ganska snabbt flyttade över till soffan så att vi skulle kunna titta på OS-finalen samtidigt 🙂 Men sen förlorade vi 🙁 Frukosten var god i alla fall 🙂

Efter tvättat, plockat och fixat resten av dagen avslutade vi med spaghetti med köttfärssås.

Jag älskar den här maträtten så mycket så jag vill liksom äta sex portioner? For real? Plus att vi gör troligtvis universums godaste hehehehe.

Avslutade kvällen med Midnight in Paris (se den inte, även om jag blev rätt inspirerad till mitt eget skrivande).

Och blåbär. Tack helgen! Om jag inte är frisk till nästa blir jag tokig.

 1. Är du helt seriös när du kallar den här fullspäckade helgen för att “göra absolut ingenting”?? Om du är det tycker jag inte att det är ett dugg konstigt att du inte blir frisk när du träffat folk och farit runt och gjort saker både dagtid och kvällstid.

 2. Till podden – var skaffar man sig nya vänner?

  Efter att ha blivit utfryst ett år så känner jag det är dags att verkligen inse mitt värde och dumpa dessa så kallade vänner. men vart hittar man nya? Skola och arbetsplats så vad är då kvar, gymmet? är så trött på att vara ensam att jag överväger att börja gå ut på krogen själv, vilket skrämmer skiten ur mig. Hjälp

  1. Svar till Anna:
   Kör krogen själv, snacka med folk på sociala medier och var trevlig mot alla i din omgivning, hela tiden. Då och då klickar man med ngn när man minst anar det och vips så har man en ny vän!

   xx

 3. den där tårtan ser inte lite god ut! omnomnom 😉

  trist att du aldrig blir frisk. har du prövat berocca? jag provade det när jag kände att jag var på väg att bli förkyld. drack det ett par dagar och slapp undan. try it! annars kanske du borde pallra dig till doktorn? krya på dig Forni! kram

 4. Vad har ni i er världens godaste köttfärssås? Tycker det är så kul att ta del av andras recept på just köttfärssås. Det är en sådan rätt som alla har sin egen version av 🙂 Kram

 5. Jag verkar vara den enda som gillar Midnight in Paris. Jag tyckte att den var jättemysig! Snart åker jag till Paris också, wiho!

 6. Jag verkar vara den enda som gillar Midnight in Paris. Jag tyckte att den var jättemysig! Snart åker jag till Paris också, wiho!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi