Kom och träffa mig på ett event med Eleven!

Hjärtan!

Nästa torsdag har vi tillsammans med Eleven.se ett skönhetsevent i deras nyöppnade butik. Kom och mingla med mig! Det finns bara 50 platser så först till kvarn som gäller. All information finns på inbjudan ovan.

Puss!

  1. Hej! Jag skulle behöva lite tips! Jag och mina tjejkompisar ska till Stockholm nästa helg. Vart ska man gå och ta en drink och/eller äta på kvällen och vart är bästa lunchen? Vi är studenter i din ålder så gärna något ställe med rimliga priser och snygga män 😉 Och vilka affärer får man inte missa? 😀 Vi kommer bo i Vasastan. Tack på förhand!

  2. Är en snart tretton årig tjej som driver en blogg med massa inlägg om mina dagar. Har varit med om saker ingen borde vara med om som kommer sitta kvar för livet.
    Skulle verkligen uppskatta om du kikade in på min blogg och kanske till och med la en liten kommentar så att jag själv kan kika in på din egen blogg sen 😉

  3. Hej Michaela!
    Helt fel inlägg att kommentera men ger det ett försök 🙂
    Jag har fått i uppgift att ordna en fet ”dirty brunch” för mitt program i vår. PROBLEMET är att ingen av oss som planerar det här kalaset varit på en och vi skulle därför vilja ha lite tips typ, vad vill man helst äta? något man MÅSTE inkludera i konceptet? tips tips tips minsta lilla hjälper oss 🙂 frågar dig eftersom att du är lite utav en dirtybrunch-räv vid det här laget 😀 / vilsen tjej

  4. Jag vill gå!! :)) men måste då få veta att jag verkligen för komma in för jag reser nämligen ifrån Gotland och de är lite surt om man kommer till Sthlm då och inte får komma in!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi