Grammisgalan i bilder

I onsdags var det dags för Grammis! Jag bar som bekant Stylein.

Vi började dagen med en lunch på Strandvägen 1. Jag åt anklever till förrätt.

Jag och två personer ur mitt eminenta sällskap – Petra och Walter!

Sen åt jag en sallad med falafel, granatäpple och rotfrukter.

Efter lunchen tog vi en taxi till Cirkus för galan!

Alex, Magnus och Petra.

Pettan och sjukt gullig kille som är med i Melodifestivalen i år!

Efter en fördrink började galan. Här ett uppträdande av fantastiska Gudrun Schyman.

Här är f.ö en bild på Gudrun när jag stylade henne för omslag + artikel i Nöjesguiden under min tid som moderedaktör där! Hon fick bära smaragdgrön Filippa K. Jag gillar Gudrun som fan.

Galan i år var verkligen härlig. Det är sådana här tillställningar som jag gillar. Här uppträder Veronica Maggio.

Och The Fooos! Vilka killar! Dog gullighetsdöden.

I pausen fick alla gäster mini-shots för att hålla sig glada :)))

Hej hej!

Kim Cesarion som uppträdde halvnaken på scen. Inte en enda tjej som INTE log från öra till öra när det hände.

Och så var galan slut! Men vi festade vidare på middagen som var hur trevlig som helst. Tack Warner Music som bjöd med oss!
Och tack Magnus för en fantastiskt bra och uppstyrd dag. Mer glam i februari alltså.

  1. Hej! Kommer det inte bli några fler säsonger av glamourama? Hittade eran serie i typ förrgår men såg att senaste säsongen var från 2011. Har ni tänkt göra fler?

  2. Hej!! Jag ville bara säga att jag har tagit körkort idag! Är så sjukt jävla peppad och glad. Och så vill jag önska dig ett stort lycka till själv!!

  3. Du var så jävla snygg på galan!! Visst har du blivit blondare?
    Blev lite förvånad dock när du skrev att varje tjej ”log från öra till öra” när han var halv naken, det kändes som om du antog att alla tjejer var hetero? Med tanke på inlägget du skrev nyss om Ellen Page och om hur att vara hetero inte är en självklarhet, så kändes just den meningen lite fel…
    Hoppas du förstår hur jag menar, puss finis!

  4. Hej!

    Jag är i desperat behov av hjälp. Jag har social fobi, är alltså väldigt blyg, men är så intresserad av en kille på mitt jobb. Vi har jobbat på samma ställe i ungefär ett halvår och har inte pratat mycket alls, men vi tittar mycket på varandra. Ibland har våra blickar mötts och så har jag kollat bort och sen kollat igen och då tittar han fortfarande på mig, så det känns verkligen som om han är intresserad. Jag vet också att vi har mycket gemensamt när det gäller saker som är viktiga för mig. Jag bara måste få prata mer med honom, men vet inte om jag ska föreslå att ses utanför jobbet trots att vi inte pratat mycket (om jag nu ens skulle våga det) eller om jag ska vänta på en firmafest eller liknande?

    Kram

    1. Svar till Rebecka:
      Jag tänkte inte utan utgick utifrån reaktionerna jag upplevde runt omkring mig och beskrev dem som i detta fall var just tjejer.

    2. Svar till Rebecka:
      Söt du är! Snyggt med ljust hår men måste säga att jag saknar dig i det mörka 🙂 ha det bra!

  5. Måste folk alltid reagera då någon inte beaktar alla hela tiden? Måste man alltid ha en bisats eller en parentes där man beaktar alla, kanske det är helt okej att inte tänka så mycket och bara utgå från sig själv i sin egen blogg utan att för den sakens skull vara heteronormativ. Du är för övrigt så otroligt söt Michaela! ♥

    1. Svar till Elsa:
      Hej tjejen

      Tack snälla 🙂 ♥

      Du har helt rätt, jag tänkte inte utan utgick helt enkelt från reaktionerna runt omkring mig där det var enbart tjejer som log och uppskattade uppträdandet. Hade jag sett män reagera så hade jag nog skrivit annorlunda men nu tänkte jag inte riktigt.

      Massa kramar
      M

  6. Hej Michaela!Gillar din blogg skarpt!
    Jag längtar efter våren och undrar vad du tycker man ska ha för jacka i vår? Kan du inte lägga upp några som är riktigt snygga och stilrena som både funkar i vår och kalla sommarkvällar! Är själv student så har inte så mycket pengar att röra mig med, har dock en förmåga att gilla allt som är dyrt! Tacksam för hjälp!
    Kram. Elin

    1. Svar till Elin:
      Hej snygging

      Jag är enkel under våren: skinnjackan är alltid nummer ett. Varje vår och varje höst. Finns budget till något mer, satsa på en ljus, tunn kappa. Pastellrosa, beige eller vit. Som blir fin med en halsduk i mars/april och bara som den är när våren slår på riktigt. De säkraste korten!

      Stor kram
      Michaela

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi