Sjuk i Paris



Så himla typiskt att sjukdomen ska blomma ut totalt under de dagarna vi varit här. Feber, en näsa som aldrig slutar rinna och en hals som någon skär i (ja men typ). Fy, det var inte speciellt snällt av livet att göra såhär. Trots detta har jag tack vare värktabletter lyckats njuta av Paris en liten del i alla fall.

Idag är det 12 grader och inte ett moln på himlen. Igår åt vi frukost utomhus i solen! Den här staden är pirrig. Sa till killen igår att om det är en stad jag skulle välja istället för Stockholm, då är det Paris. Det är alltid så ljuvligt här.

  1. Åh, då sitter vi i samma båt… Min dumma förkylning blommade också ut nu i helgen. Feber, huvudvärk och rinnande nos – fy fasen!

    Men hoppas att ni hade en bra Paris-helg ändå. Krya på dig finis ♥

  2. Åh vad fantastiskt ni verkar ha det. Jag och min pojkvän ska till Paris i slutet på mars för att fira två år tillsammans. Jag hoppas att du lägger upp restauranger du tipsar om som vanligt men eftersom vi båda är studenter hade jag framförallt uppskattat att höra om fina gator att promenera längst, vackra parker och platser att se och fina smultronställen man inte ska missa. Ha det underbart xo

    1. Svar till Evelina:
      Man måste registrera sin egen blogg och lägga in manuellt – det går utmärkt att göra själv! Gå in på bloggportalen.se och följ anvisningarna bara 🙂 Kram!

  3. Du må vara sjuk men jävel va snygg du är fröken Forni!
    Krya på dig nu och passa på och njut av dina sista timmar i kärlekens stad! Så tar du nya tag i Stockholm när du kommer hem!

  4. Hej, stackars dig! Hoppa du är på benen snart igen! Tänkte kolla med dig om du inte kan tipsa om hotell, mat, restauranger sevärdheter i Paris. Åker nämligen dit i juli och alla tips är välkomna!

  5. Michaela! Såg en annan kommentar om att någon också skulle åka till Paris snart och behöver tips! Likaså här. Skulle uppskatta de så sjukt mycket! Jag ska åka med en kompis över en weekend och skulle även behöva tips på några/något uteställe om du gick ut någon gång. Jag ska även köpa min studentklänning i Paris är de tänkt så om du vet några affärer med prisvärda klänningar som du kanske stötte på. OCH en sak till hehe, om du mot förmodan kände att nä det där var inte så värt att lägga tid och kanske pengar på. Om det var någon ”typisk” Parisgrej, tänkte eftersom man åker en weekend och vill få ut så mycket som möjligt av de bästa. Kram på dig, och krya

  6. Har ni en stund över så kika in på min blogg.
    Skriver öppet och ärligt om ALLT i livet.
    Jag är duktig på att skriva en hel del intressanta ämnen! Ha det!♥

  7. Hej.

    Jag har just börjat lyssna på eran fantastiska podcast och hörde då att du haft håriga armar och att du fått många kommetarer om det osv, jag har samma problem har alltid haft håriga armar… Ibland har jag mer hår på armarna är killarna jag träffar och jag blev kallad apa när jag var liten och massa annat och har inte vågat göra något åt det för är rädd att det ska bli stubb eller annat som är värre. Hörde då att du epilerar armarna och undrar då om du kan berätta hur det blir för dig 🙂 Skulle vara otroligt tacksam.

    /Filippa

    1. Svar till Filippa:
      Hej Filippa!

      Jag kör Braun Silk Epilator 5 (som går att ha i vatten). Jag kör cirka var annan/tredje vecka när håret har växt ut 3-4 mm bara. Det funkar bra för mig men det är olika för alla. Det blir såklart lite stubb när det växer ut och om jag får gåshud är mina hårstrån mycket vassare än om man har helt utväxta hårstrån, men jag gillar att inte ha så mycket hår som tidigare och trivs bra med den här lösningen.

      Massa kramar
      Michaela

  8. tråkigt, krya på dig!

    har precis skaffat ny blogg, kika gärna in och kommentera gärna, har inte fixat nån fin design än men, kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi