Just nu:



Tre timmar lång risketta för att få det där jäkla (förlåt underbara) körkortet. Men det är inte så farligt faktiskt. Ett steg närmare målet!

Oj nu kör det igång här igen… Ska hinna hämta en kanelbulle också… Puss!

  1. Michaela, du som är en sån jäkla power-kvinna som jag ser upp till, kan du inte skriva om din syn på feminism?

  2. Vill bara säga att när jag har ångest och känner oro, när jag är ensam, då brukar jag titta in på din blogg. Den gör mig lugn igen, du har en energi som får en att känna sig trygg och lugn igen, som en moders ömma röst som säger att allt blir bra igen, låter kanske flummigt men så är det!

    Hoppas du har en fin kväll, tack vare dig och din blogg blev min kväll bra tillslut.

    Kram A

  3. Forni! Efter blondinbellas två (enligt mig hysteriska) inlägg om feminism blev jag nyfiken på hur du och dina väninnor ser på feminism och jämnställdhetsfrågan. Snackar ni om feminism? Känner ni er jämställda männen i samhället? Har ni behandlats eller bemötts annorlunda pga kön i skola / arbetslivet? Förstår om det är ett ämne du inte vill beröra i bloggen pga den stora risken för hets, men det vore intressant att höra din syn på saken. Tycker för övrigt din blogg är toppen och älskar att läsa den på bussen hem från universitetet på kvällarna. Stor kram!

    1. Svar till Anna:
      Hej vännen,

      Vi diskuterar det och jag diskuterar det främst väldigt mycket med mig själv. Men jag är noga med att inte skriva om det alltför mycket i bloggen – främst över att så mycket missuppfattas av folk som ibland nästan vill missuppfatta. Feminism och jämställdhet bör kunna diskuteras öppet tycker jag, men ofta kommer det människor som inte låter alla ha just deras åsikter vilket hindrar debatten från att få löpa fritt.

      Självklart är jag feminist och för lika lön för lika arbete oavsett kön.
      Stor kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi