Semlor

Nu är jag så sugen på semlor så jag håller på att bli galen. Jag tänker på dem flera gånger om dagen. Idag måste bli dagen då jag får äta en semla så därför frågar jag er – var i Stockholm (helst runt Östermalm, Vasastan, City) kan man köpa laktosfria semlor? Share!

  1. Måste tipsa om som är bra om man är laktosintolerant, att köpa Lactrase på apoteket. Det är en tablett man tar om innan man äter ngt med laktos i, och så innehåller de det enzym man saknar som laktosintolerant, så kan man äta på restaurang osv utan att välja bort massa gott. Ganska dyra, men så värt om man inte alltid kan välja laktosfritt.

  2. Det ligger i och för sig på Södermalm, men Friends of Adam har otroligt fina semlor! Glutenfria och laktosfria! Ligger i Hornstull strand. Haga bageri är finfint också! 🙂

  3. Men finns det inte på Tösses? De är ju KÄNDA för sina semlor, kan inte tänka mig att de inte har laktosfritt alternativ!!!!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi