Information om podden

 • Idag råkade det komma upp en felaktig podd i mitt och Dashas prenumerationsfält. Som ni hörde var det inte vi och nu är den flyttad!
 • Imorgon kommer däremot nästa podd ut…
 • men från och med nästa vecka kommer podden på torsdagar! Lägg det på minnet så att ni inte undrar var podden är nästa onsdag 🙂

<3

 1. lyssnar just nu på den poden, den är inte borta för mig, inget klagomål utan vill bara informera så ni vet, kanske är flera de är så för?:)

 2. Hej Michaela! En kompis tipsade mig om din och Dashas podcasts, vi båda har blivit lämnade av killar vi varit tillsammans med i flera år ganska nyligen, och hon sa att det har hjälpt henne mycket att lyssna på er. Idag och igår har jag lyssnat på 3 poddar och jag tycker att de är så bra! Ni är roliga, öppna, raka och verkligen inte stolta (på ett bra sätt). Många säger inte vad de egentligen känner och tycker av rädsla för vad andra ska tycka, men vadå, om andra människor inte tycker om den man är när man är sig själv, vad är de då att ha?

  Jag vet inte alla teman ni har haft på poddarna, men jag måste vara få visa dig en bild på ett konstverk av Johan Thurfjell. När jag fyllde år ny precis så fick jag en planch med detta motiv av min chef, för hon förstod hur jobbigt det har varit för mig att bli ensam. När jag läste den (självklart kunde jag inte vänta till födelsedagen utan öppnade paketet kvällen innan) så började jag gråta för det träffade verkligen precis i hjärtat. Och det är på något vis väldigt universella saker som står tycker jag. Om du och Dasha hade kunnat göra något tema om att gå vidare (ni har antagligen redan gjort åtminstone ett men det är ju ett rätt stort tema) och hade velat nämna det här konstverket hade jag blivit väldigt glad. Eller i alla fall om du hade kunnat svara på min kommentar.

  Ha det så jättebra!

  Kram

  http://www.modernamuseet.se/PageFiles/9096/7579.jpg

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi