Underlägg – Stockholm

Ang. problemen kring underlägg till vårt matbord slutade det med att vi åkte hem till min gamla lägenhet och hämtade mina underlägg därifrån! ”Stockholm” från Svenskt Tenn. Visst passade de bra? Jag var osäker först men tycker det blev superfint.

Älskar mina rosa tulpaner btw. Går och luktar på dem i smyg hemma hela tiden. De luktar vår.

  1. Ett tips till tulpanerna är att bara ta ca 1-2 cm iskallt vatten och fylla på eftersom, de dricker annars upp så mycket att de växer iväg och står inte lika länge 🙂

  2. Hallå där Michaela! Jag skulle vilja önska ett ämne jag gärna skulle vilja höra er kärleksgurus (haha, ja GURUS) prata om i nästa podd, nämligen omöjlig kärlek. Vad gör man om man blir kär i en kompis? Ska man försöka kväva sina känslor eller hur löser man det? Vad gör man om man blir kär i en kompis ex/tidigare ragg? Om det hinner hända grejer innan man förstår kompisens koppling med ragget, ska man avsluta då trots att man har känslor? När blir kärlek helt omöjlig, vad är rimligt att ge upp för känslornas skull?

    Det finns så många obesvarade frågor, HJÄLP!!
    Hoppas på en bra podd i veckan, och kanske till och med mitt förslag som ämne i framtiden kanske 😉
    KISSES AND HUGS

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi