NTC-Tour, egg benedict och lägenhetsköp

I fredags efter jobbet åkte jag till Globen där NTC Tour hölls! Där träffade jag upp de här snygga tjejerna, alla dressade i matchande Nike-kläder.

Även jag 🙂

I Globen trängdes 1000 tjejer som tränade, hängde, lärde sig och lärde känna. Jag är så grymt imponerad av Nike som företag – de hade verkligen styrt ett event i världsklass med roliga träningspass, en dansuppvisning som var otroligt välgjord, härlig personal och god stämning. Det är ju det här jag menar – det ska vara roligt att röra på sig.

Vi körde ett klassiskt NTC-pass och sedan ett dans-pass som var sååå kul. Man fick typ leka Beyonce? Älskar.

De hade en 600 kvm stor Nike-shop i Globen där jag hittade de här. Jesus så snygga.

Sen tog jag på mig mina utomhus-skor, tog med mig mina inomhus-skor och åkte hemåt. Besatt av snygga Nikes, känns som att jag flyger mellan mina möten när jag har dem.

Väl hemma drack vi rött och åt lösgodis tills vi somnade framför en film.

Lördag betyder brunch. Och brunch betyder bloody marys.

Det var jag, Riche och min älskade Dasha.

Jag åt egg benedict <3

Sen kom några killkompisar så då slog vi ihop oss!

Slutade med att vi svängde förbi Berns för lite dagsfest men efter en drink smet jag hem…

En selfie såklart 😉

Vid elva på kvällen hade killens chili-gryta kokat klart så vi åt en megagod middag!

Och på söndagen åkte vi och tittade på prototyperna för huset där mina föräldrar köpt en lägenhet!!!

Jag är så himla glad för deras skull och också omåttligt avundsjuk på den vackra lägenheten som de kommer bo i!

På kvällen blev det ännu mer chili eftersom en gryta räcker till typ 22 personer. Men inte mig emot – älskar hans chili 🙂

 1. När jag läser din blogg så blir jag så sjukt pepp på livet, om att det är just detta livet jag vill sträva efter. Jag vill också ha någon slags hög position med det jag jobbar med i framtiden och ÄLSKA det jag gör, för att sedan på kvällen åka hem till killen som väntar med ett glas rött och en god middag. Vad mer behöver man här i livet?

 2. Jag tänkte på det där inlägget du skrev om Nike-kampanjen och det var väl tänkt från början att de skulle göra kläder för sånna som inte tränade så mycket också och att du skulle representerade dem. Och det tyckte jag var så himla skönt att även sånna som inte tränade också skulle få ha snygga och sköna träningskläder. Men jag tycker att det har spårat ut lite här, eller är det bara jag? Känns som att de försöker göra dig till någon träningstjej. Och till och med får dig att må dåligt över den du är. Jag tycker du ska kapa för den där kampanjen. Eller iaf styra upp det så att det blir vad det var från början. Kanske inte det lättaste förstås, men tycker inte om hur den här kampanjen börjar urarta.

  1. Svar till HannahVrou:
   Hej Hannah

   Din kommentar är mycket klok och värd att tänka på. Det har varit väldigt viktigt för mig att jag får vara just jag, med allt vad det innebär, när jag tackar ja till en kampanj. I det här fallet har jag i alla fall känt det som att det går till på det sätt jag önskar, men jag ska ha med mig din kommentar i framtiden ifall att jag känner annorlunda då. Det viktigaste är att jag får vara jag och representera varumärket på mitt sätt.

   Massa kramar

 3. Hej
  Tack för en fantastisk blogg!!

  Vet du vad modellen hette på de vita skorna i inlägget?
  Fick ett STORT ha begär när jag såg dom.

  Massa kramar Ellinor

 4. Jag har precis blivit dumpad efter 6år. Hur kunde jag vara så naiv och tro att allt var så bra mellan oss. Helt utan förvarning. Vi skrev små kärleksbrev och gömde till varandra i helgen, gick på långpromenad och myste, han kittlade mig när jag vaknade så vi skrattade så vi dog, lagade middag och drack rötjut och somnade i varandras armar. Senast för två dagar sen. Gör så jävla ont. Kan du inte länka till inlägg du skrivit om hur jag ska resa mig upp igen? Lite pepp på att jag faktiskt är fantastisk som jag är.

 5. Hej! Jag är jättesugen på chili och tänkte själv göra det imorgon, skulle ni vilja dela med er av erat recept ? Kram

 6. Hej Michaela jag är en tjej som fortfarande är i tonåren som älskar dina & Dashas pods otroligt mycket men eftersom att jag är ganska så mycket yngre än er så är det en del ämnen jag inte riktigt kan relatera till som typ ”livet som sambo” osv men jag förstår att sådana ämnen är sjukt intressanta för de som är i er ålder men jag saknar just nu lite nya pods som även vi yngre kan relatera till! Jag har ett tips som jag gärna skulle vilja höra er prata om och det är ”kärlek till familjen” eller något sådant, kanske lite om hur ni har det i relation till era familjer, vad man kan stöta på för problem med familjen och hur man kan lösa dom, hur man klarar sig även om man inte har en superbra relation till sin familj/sina föräldrar osv, ja ni kan nog klura ut lite bra saker själva! Puss på dig och Dasha, världens mysigaste tjejer ♥

 7. Hej! Det ligger en pod som heter omöjlig kärlek, men det är ju inte era röster! Hur har den hamnat fär och vilja är det? Känner mig förvirrad haha!

 8. Hej Michaela,
  Vet inte om det är något ni ligger bakom, men det ligger ute en pod i ert namn (släppt idag) i er podcast feed, men gjord av två andra tjejer? Tänkte bara säga till ifall det är så att någon hackat. Gå in och kolla. Den känns otroligt oseriös.
  Hälsningar Frida

 9. AWWW vilka vackra foton 🙂 och mysig blogg du har

  Ny post ute….mer Alla hjärtans dag tips till båda kön 🙂

  Ha en härlig fortsatt vecka

  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

 10. Åh när kommer de vita underbara skorna ut i butik? 🙂

  En stor eloge till dig och din blogg som jag följt sen Rar-bloggen. Dina texter som alltid förklarar precis hur man känner exakt när man behöver det. Båda dina böcker ligger på nattduksbordet lättillgängligt och lästa från pärm till pärm ett antal gånger. Fortsätt exakt så som du alltid gjort och jag kommer alltid vara en trogen läsare. Det känns som man verkligen är en vän till dig som bara vill ge dig en kram när du har mått dåligt eller skåla och skrika av glädje när du är underbart lycklig och bara älskar livet!

  Stor kram till dig

  Martina

 11. Hej, Jag älskar eran fantastiska pod! Något som jag gjort till min egen tid är att lägga mig i badet och så sätter jag på er podd och lite tända ljus! Det är som att sitta i ett tjejsnack för ni låter så bekväma när ni pratar om vardagsproblem och känslor (Det enda är väl att man ej deltar i tjejsnacket ;)! Min kille och jag har varit tillsammans i över 7år och nyårslöftet var att prova lite nya recept och laga mat tillsammans (Då jag vanligtvis alltid lagar). Det har blivit som en mysig sak vi gör ihop. Skulle så gärna vilja ha receptet på Chilin så vi kan göra den i helgen. Kram på er!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi