Yoga med Jennie hemma inför eventet

På lördag har jag och Jennie vårt älskade yoga-event tillsammans med några av er och jag längtar så otroligt mycket. Yoga in my <3.

Jag tänkte att ni som ska komma kan yoga lite hemma med Jennie på Yogobe fram tills lördag! Ange kampanjkod: fornilovesyoga när du registrerar dig som medlem på Yogobe.com så bjuder jag dig på dina första 10 dagar hos dem. Helt gratis och utan bindningstid. Om du redan är medlem så är det ju bara att logga in och rulla ut mattan 😉

Sex dagar kvar! Önskar vi stod på mattorna nu. Längtar efter att få vara i en yogasal.

Det finns fem platser kvar till eventet – knip en av platserna här!

 1. Har ni en stund över så kika in på min blogg.
  Skriver öppet och ärligt om ALLT i livet.
  Jag är duktig på att skriva en hel del intressanta ämnen! Ha det!♥

 2. Hej Michaela och Dasha!
  Vill börja med att tacka för en så sjukt bra podcast, lyssnar så fort den kommer ut varje vecka.
  Nu till det nästa pods ämne ”hur man vågar bli kär på nytt efter att man har blivit sårad”. Kan börja med att säga att jag är 18 och har träffat en del killar, men aldrig haft ett riktigt förhållande.
  Jag har nämligen träffat en kille sedan drygt två månader sedan (blev medlem på en dateingsida efter att ni pratat om det och fick kontakt med honom). Allt var hur bra som helst och vi funkade verkligen bra tillsammans. Jag var lite osäker eftersom hela grejen med att träffa någon mer seriöst har varit nytt för mig, men vi pratade om det och jag bestämde mig för att ge det en chans. Han var verkligen den som visade mest intresse osv i början och visade att han ville att det skulle bli något.
  Plötsligt hördes vi inte på ett par dagar och så rann det ut i sanden. Jag hörde av mig ett par gånger, han var trevlig och så men intresset verkar ha svalnat. Kände mig förvirrade eftersom han bara någon vecka innan sagt att han inte ville träffa andra. Hur ska jag göra nu? Jag fattar att jag måste glömma honom, men borde jag prata om varför det rann ut i sanden eller bara lämna? Jag började dessutom få känslor.
  Jag har varit på date med en kille sedan dess och även träffat andra ute och så. Har haft kul med dem, men är på något sätt inte intresserad. Hur ska jag göra? Ska jag fortsätta att träffa killar som vanligt? Ta en paus? Hur länge får man vara ledsen över någon när man inte ens varit tillsammans? Hur ska jag våga satsa igen? När ska jag våga?

  Massa kramar

 3. Jag testade yoga idag för första gången! Skulle vara kul att bli duktig och det var väääldigt avslappnande så kommer att fortsätta gå 🙂

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi