Lördag & TackVi äter frukost och jag kollar på lägenheter i SvD för skojs skull. Om ett par timmar ska jag ner till Riche för en riktig skvallerbrunch med Dasha. Känns så jävla skönt att den här jobbveckan är över som har varit otroligt påfrestande. Ser fram emot en helg av ingenting.

Tack för alla kommentarer kring träning i inlägget nedan! Jag var väldigt ärlig i mina tankar kring ämnet och jag uppskattar när ni är ärliga tillbaka. Jag dömer ingen typ av människa utan jag ifrågasätter bara den världen och vad den gör med mig, med oss. Mycket intressanta kommentarer i vilken fall. Älskar er för det.

 1. Gillade din blogg förut, efter ditt förra inlägg ÄLSKAR jag den.
  Michaela, du är fan bäst. Ville bara säga det.
  Kram, all kärlek och ha en underbar helg!

 2. Det känns som du beskriver din bästa kompis Petra i det inlägget?
  Har ni diskuterat detta? Ni lever ju heeelt olika liv nu.

  Jag tycker pressen på träning har blivit en NY stress och en NY hetts och plötsligt ser man bara bilder från gymmet på instagram. Fölk tränar som elitidrottare, sena fredagkvällar och allt jag tänker är att de måste ha ett sånt fattigt liv. Jag blir inte avvis.
  Men visst kan man känna att man borde träna mer. Fast var och en måste ju se till sin livssituation. Samt – vad är hälsosamt? De har väl aldrig sagts att de är hälsosamt att träna varje dag?
  Äh, de här är en trend som vilken trend som helst. Endel hoppar alltid på trender.

 3. Det där med lagom är en svår fråga.. Lagom för dig är kanske inte lagom för någon annan! Det viktiga är att hitta sin egen balans och lära känna sin kropp. Alla förbränner inte lika snabbt eller bygger inte muskler lika snabbt. Man måste sluta jämföra med andra och försöka hitta sin väg till det resultat man vill ha. Ibland är det svårt att veta och självklart tycker vi att man ska ta åt sig tips och hitta inspiration hos andra. Men ta inte föregivet att bara för att andra tränar 5 gånger i veckan och mår bra så kommer du också att göra det. Prova er fram, vi är alla olika och grymt bra på vårt eget sätt!

  Själv är vi två volleyboll tjejer som flyttat till södra Frankrike då vi fått proffskontrakt i Cannes. Vi tränar 2 gånger om dagen varje dag i veckan för att hålla oss på topp. Det är slitsamt och många gånger tappar man motivationen. Men nu när det är en rutin och blivit en vana så kan man efter en träningsledig dag känna sig slafsig och ur form. Helt sinnes! Antar att det där med lagom är och alltid kommer vara en obesvarad fråga. Vi älskar dock att inspirera folk och dela med oss av våra resor, kost, träning, mode och vardag. Titta gärna in och ställ frågor, Kram på er

 4. Det där med lagom är en svår fråga.. Lagom för dig är kanske inte lagom för någon annan! Det viktiga är att hitta sin egen balans och lära känna sin kropp. Alla förbränner inte lika snabbt eller bygger inte muskler lika snabbt. Man måste sluta jämföra med andra och försöka hitta sin väg till det resultat man vill ha. Ibland är det svårt att veta och självklart tycker vi att man ska ta åt sig tips och hitta inspiration hos andra. Men ta inte föregivet att bara för att andra tränar 5 gånger i veckan och mår bra så kommer du också att göra det. Prova er fram, vi är alla olika och grymt bra på vårt eget sätt!

  Själv är vi två volleyboll tjejer som flyttat till södra Frankrike då vi fått proffskontrakt i Cannes. Vi tränar 2 gånger om dagen varje dag i veckan för att hålla oss på topp. Det är slitsamt och många gånger tappar man motivationen. Men nu när det är en rutin och blivit en vana så kan man efter en träningsledig dag känna sig slafsig och ur form. Helt sinnes! Antar att det där med lagom är och alltid kommer vara en obesvarad fråga. Vi älskar dock att inspirera folk och dela med oss av våra resor, kost, träning, mode och vardag. Titta gärna in och ställ frågor, Kram på er

 5. Det där med lagom är en svår fråga.. Lagom för dig är kanske inte lagom för någon annan! Det viktiga är att hitta sin egen balans och lära känna sin kropp. Alla förbränner inte lika snabbt eller bygger inte muskler lika snabbt. Man måste sluta jämföra med andra och försöka hitta sin väg till det resultat man vill ha. Ibland är det svårt att veta och självklart tycker vi att man ska ta åt sig tips och hitta inspiration hos andra. Men ta inte föregivet att bara för att andra tränar 5 gånger i veckan och mår bra så kommer du också att göra det. Prova er fram, vi är alla olika och grymt bra på vårt eget sätt!

  Själv är vi två volleyboll tjejer som flyttat till södra Frankrike då vi fått proffskontrakt i Cannes. Vi tränar 2 gånger om dagen varje dag i veckan för att hålla oss på topp. Det är slitsamt och många gånger tappar man motivationen. Men nu när det är en rutin och blivit en vana så kan man efter en träningsledig dag känna sig slafsig och ur form. Helt sinnes! Antar att det där med lagom är och alltid kommer vara en obesvarad fråga. Vi älskar dock att inspirera folk och dela med oss av våra resor, kost, träning, mode och vardag. Titta gärna in och ställ frågor, Kram på er

 6. Hej!!
  Har två saker att säga.
  Ett: gillade verkligen ditt förra inlägg, som du säkert redan förstått av dina läsare. Underbart skrivet, och jag tror väldigt många känner sig lättade över att inte vara den enda som tänker så där.
  Två: Åh, du är säkert den enda storbloggare jag vet som verkligen tar dig tid och läser igenom de kommentarer du får, och svarar på dem ännu till! Vill bara att du ska veta att jag beundrar dig så mycket för det, fortsätt med det tjejen för du äger.
  Puss!
  /Tjejen som var irriterad på när du skrev om dina press event, men som verkligen älskar din blogg ändå. Haha. Stor kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi