Elle-galan och bakishäng

Innan galan i fredags drack vi bubbel och piffade det sista hos mig.

Sen tog vi en taxi till Grand och blev serverade mer bubbel.

Jag och finaste Elin bakom Stylein som hade valt ut min outfit kvällen till ära.

Galan. Titiyo höll ett bra tal. Många andra var sådär, MEN det är så otroligt lätt att döma men en helt annan sak att stå där själv sen, nervös som fan på scen. Imponeras över dem som klarar av det med bravur.

Jag och min älsky som drack vin och åt mat efter galan.

Drog ganska snabbt vidare till Saurabhs fest i Skyddsrummet där det bara spelades grym rnb och massa vänner dansade omkring. Dog dagen efter.

Det var KNAPPT på lördagen att jag orkade krypa ner till Riche för en lunch med tjejerna. Jag drack en bloody, åt en råbiff och toppade med en mango & passions-sorbet. Det fick bakfyllan att kännas pyttelite bättre.

När jag kom hem igen var det kväll och jag högg omedelbart in på den här, visst är det helt sjukt god??!!

Middag blev vid elva på kvällen eftersom jag var mer död än levande. Vi åt i alla fall fetaostbiffar med skivad potatis, tzatziki och sallad. Jag var kanske inte den roligaste flickvännen i världen… men vill ändå tillägga att när jag har bakfyllan från helvetet orkar jag ändå laga och äta middag med min kille i två timmar medan vi pratar NON STOP. Kanske för att vi älskar att prata med varandra.

I söndags bjöd vi hem min familj på söndagslunch! Lasagne och rödvin som sig bör om man är från Italien. På kvällen tittade vi på två filmer och kramades.

Nästa helg ska vi på spa! Åååh kan det bara bli fredag nuuu 🙂

  1. Hehe forni du har fått mig att färga håret två gånger (för att du passat så bra i den hårfärgen) och vilja flytta upp till stockholm när jag blir äldre 😀

  2. Amen gode gud vad snygg du va på Elle-galan!!
    Men förutom din snygghet, så undrar jag vart mattorna är köpta någon stans/vem de är från? Fullkomligt älskar dem och har letat som en tok efter liknande man har bara hittat i nyanser mörkare som inte riktigt funkar. Tacksam för svar!

    Tack för en grym, uppfriskande och inspirerande blogg! Önskar dig all lycka med nya kärleken! Puss

  3. Hur tänker du kring dina alkoholvanor? Vill absolut inte hoppa på eller vara taskig, jag tänker bara att man fortsätter dricka dagen eftet trots att man är jättebakis, jag själv vill inte ens tänka på alkohol när jag är bakis

    1. Svar till Sara:
      Hej Sara

      Alla har väldigt olika alkoholvanor och min är nog väldigt icke-svensk. Jag tycker om att dricka alkohol till god mat. Så enkelt är det. En god middag förtjänar ett glas rött till. Det är som pricken över i:et för ens smaklökar. Jag älskar vin men är inte så förtjust i att komma åt fyllan och dricker därför alltid (förutom när jag går ut och festar ibland 🙂 med måtta. Många människor kan inte dricka ett glas vin till maten utan kör på ”allt eller inget”. Det är inte ett alternativ för mig. Mat och dryck är något av det bästa jag vet i livet och jag känner mig väldigt trygg i min relation till båda två.

      Puss!

    1. Svar till Elin:
      Jag brukar också misslyckas haha. Stick i dem ofta och känn! Ett tips är att ta upp en och dela den för att se, då brukar man få en överblick över hur lång tid till de måste koka. Jag kokar dem på svag värme i 20 min (små potatisar).

  4. Alltså huur kan du ha den perfekta kroppen när du äter så här god (och mindre nyttig) mat för det mesta? Berätta hemligheten? Behöver du någonsin tänka på din vikt? Kram fina!

    1. Svar till Hanna:
      Hmm jag skulle nog vara några kilo lättare om jag tänkte på vikten, men det är aldrig värt några kilon för att avstå från så mycket gott tycker jag. Jag tror hemligheten är att inte analysera mat. Njut av det bara. Det är så många som tänker på vad de äter och när de väl unnar sig går det överstyr – och blir inte ens gott då heller. Försök hitta en balans och sund inställning till mat. Det är nog grunden.

      Sedan har jag nog turen att ha väldigt bra ämnesomsättning och jag förstår om det inte är lika enkelt för alla.

      Puss!

  5. åh vilka goda biffar! jag är nyfiken på receptet?

    så vill jag tipsa dig som är matlagningsintresserad att köra en vego – vecka. det kanske låter svårt, men man ser mat/kryddor på ett helt nytt sätt sedan! det är en kul utmaning, tycker jag! kram

    1. Svar till Elin:
      Om du tänker på första bilden och tror att det är en chapel hill så har du mycket att lära när det kommer till dryckesväg…
      Det är en flaska Nicolas Feuillatte, vilket är champagne.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi