Vägen till körkort – Att köra i innerstaden

Hej lovers

Full dag idag. Så stressad. Längtar hem.

Anyway, idag på min körlektion fick jag köra i innerstaden och i morgontrafiken! Ut mot Lidingö, Valhallavägen (som jag alltid varit rädd för!) och inne på Östermalm. Vilken grej!

Så himla stolt även om det känns som världens mest normala grej att ta körkort för andra. Men det har liksom aldrig gjort det för mig. Jag har nog ärligt talat, innerst inne, trott att jag aldrig skulle ta mig hela vägen till körkort. Jag är förvisso inte där än, men på god väg och får fantastisk hjälp. Tack Kevin som räddar mig och människor runt omkring ibland när jag glömmer bromsa (skoja bara) (eller inte).

Längtar redan till första gången jag sitter och kör en bil själv. Brukar tänka på det efter varje körlektion.

Jaja. Nu ska jag jobba vidare. Puss!

  1. Det är världens bästa känsla, men också världens konstigaste eftersom man varit så van vid att någon sitter bredvid och säger åt en vad man ska göra haha.

  2. Hej Michaela! Jag har känt precis samma sak som du, att man aldrig kommer vara den med körkort i sin hand utan vara dömd till passagerarsätet resten av livet (dock med mycket bestämda åsikter om vad man skulle vilja bli omkringkörd i för bil) men nu jäklar har jag tagit tag i det här (och failat både teorin & uppkörningen en gång var) men idag är det dags för round two så bokstavligt talat – kör på, du är grym! Det är som att lära sig cykla fast man är jävligt mycket äldre och det tar både tid och kraft, men man får en glass efteråt om man vill. Kram!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi