En helg med mat. Bara mat.

Den här helgen har inte varit så spännande, men det behövdes efter supersemestern. Lugnt och skönt. I fredags efter jobbet åkte jag hem till min lilla Dasha för att catcha up efter våra semestrar. Hon bjöd på hemmagjorda hamburgare – SÅ GOTT. Efter middagen åkte jag hem men efter några glas med killen och hans bror bestämde vi oss för att gå ut en timme.

I lördags morse plingade ett brödbud på med färskt frukostbröd – himla härligt.

Så vi dukade upp frukost och läste tidningen. Eller, jag åt frukost och läste tidningen för killen låg fortfarande och sov så han åt efter mig 🙂


Eftermiddags-bubbel med mitt hjärta på Riche.

Följt av middag hos mina föräldrar. De bjöd på lammytterfilé med svamprisotto och sallad. MmmmMMMM.

Ser ni hur trött jag är? Såhär ser en jetlaggad människa ut :/

Idag, söndag, så har det inte gjorts många knop i det här hemmet. Åt frukost, tog en powernap på eftermiddagen, gick en promenad, handlade och lagade middag.


Vi åt strozzapreti pasticciati (en pastasort med gräddig köttfärssås) som var min absoluta favoriträtt som barn. Det blev alltså en liten variant på spaghetti med köttfärssås 🙂 Det var precis lika gott som jag tyckte att det var som barn.

Nu drar vi på söndagsfilmen. Vet inte vilken det blir än men ser att han sitter bredvid på Netflix och letar. Puss!

  1. Hej Michaela! Jag skulle bara vilja ge ett podcast-tips! Jag skulle tycka det var jättehärligt och viktigt att få höra en podcast om hur man ska hålla sitt temperament i ett bråk/tjafs med sin partner! Hur man ska undvika att slänga ur sig elaka ord eller onödiga saker som sårar den andra och dylikt! (och om det inte finns tillräckligt många ord för att fylla en podcast skulle jag verkligen uppskatta ett inlägg med lite kloka ord angående just det från dig/er två!!)

    Ha det super! Puss & kram!!!

  2. Hej!
    Gjorde din lasange som du la upp receptet på för ett tag sedan, FANTASISK:)) såå kan du inte snälla lägga upp receptet även på denna pastadish??
    Trevlig kväll!
    Linda

  3. Vilka lyxiga hamburgare! Vad är det för tillbehör? Är det där guacamole?? Skulle vilja fixa det någongång 🙂 mums!

  4. Hey Forni! En liten reminder bara: receptet till den gräddiga köttfärssåsen 😉

    Hoppas du får en fin helg! :))

  5. Hej! Gud vad gott med så mycket mat! Älskar’t!!
    Skulle man få be om receptet av den köttfärssåsen? Strozzapreti pasticciati? Jag älskar köttfärssås och skulle gärna vilja ha receptet!
    Kram på dig! Måste bara säga att jag blir så full av glädje när jag läser din blogg och lyssnar på din och Dashas podcast! Perfekt lördagskväll för min del!

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi