Vägen till körkort – En tuff morgon

Man skojar inte bort mitt lilla huvud idag alltså. Jesus Kristus. När jag gick till körlektionen klockan 07.15 hade jag varit vaken sen 0200. Körde dubbellektion och sprang till jobbet. Nu känns det som om jag ska dö ungefär. Men bara jag rider ut den här dagen (vilken jag aldrig kommer klara?) borde jag vara i fas med livet sen.

Första lektionen på två veckor idag! Det gick förvånansvärt bra. Det mesta satt. Har absolut noll finess när det kommer till att starta i en backe, men övning ger färdighet och allt vad det är. Så länge man håller det goda humöret uppe tror jag.

Okej nu ska jag kämpa mig igenom denna helvetesdag. Puss!

  1. Det där med start i backläge och dragläget och det där släpper så småningom, jag hade också svårt för det i början. Hur som, jag hoppas huvudvärken blir bättre för dig och att dagen blir rätt bra ändå 🙂

    /Emelie

  2. Oj vad du är duktig som tar körkort! Det är kämpigt men du kommer klara det galant. Vill höja ett varningens finger bara och säga att jag hoppas att du inte kör hos Ekmans Bilskola på Linnégatan. Jag har aldrig i mitt liv blivit så blåst på pengar, blivit intvingad i ett helt idiotiskt (och falskt system) samt lurad att missa jobb, skola och semester på grund av dem. Vill vara ALLA för att sätta sin fot där och ångrar att jag själv inte visste om det innan jag hoppade in i den cirkusen.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi