NYC

Nu har vi lämnat Miami för några dagar i New York igen! Checkade in på Trump Soho igår vid middagstid och åt sen en alldeles magisk måltid på La Esquina. Nu ska vi strax gå ut för brunch och shopping, klockan är 12.00 här. Jag kommer ge er en fullständig tips-lista med restauranger osv när jag kommer hem för övrigt! Såg att några frågat.

Okej vi hörs sen sötnosar, puss!

 1. Hej! Vill först och främst säga att din och Dashas blogpod är något av det bästa jag upptäckt detta år och jag vill tacka för det:)
  Jag har lite dilemma på kärleksfronten i mitt liv just nu. Jag har sedan länge varit kompis med en kille som vi kan kalla x. Han har funnits i mitt liv i ganska många år och jag har alltid gillat honom som mer en bara en kompis. Han har under åren visat intresse av några av mina närmaste vänner. För inte så länge sedan hittade jag en ny tjej som jag har börjat umgås med. Jag gillar henne jätte mycket men de senaste veckorna har hon och ”x” kommit varandra nära och de har, enligt vad jag hört, gått hem till honom ett par gånger. Detta har blivit ganska jobbigt för mig eftersom jag träffar dem båda ganska ofta. Vad ska jag göra? Jag vill inte riskera att förlora henne som vän genom att ta avstånd från det men jag vill samtidigt inte berätta det för henne med risk att förstöra vad dem har och jag är alldeles för feg för att säga hur jag känner till honom. Hjälp mig tjejer! Vad ska jag göra? Tack på förhand!

 2. Wow, din blogg är verkligen jätte fin. Vilket u också är. Titta gärna in på min blogg. Jag är ny på det här men skulle uppskatta om ni gjorde det.

 3. Hej Michaela,
  Hoppas ni har en fantastisk resa 🙂
  Jag kommer göra en liknande tripp som du, dvs start i NY och sedan flyg till Miami, jag och min sambo reser i sommar, längtar så!!
  Kan inte du göra en guide med tips på allt från boende, aktiviteter, barer mm. skulle vara så roligt och nyttigt att läsa då jag alrig varit i varken NY eller Miami.
  Hoppas fortsättningen på resan blir underbar!
  Kram på dig!

 4. Hej Michaela och Dasha,
  Kan ni ha en pod om tips om skönhetsrutiner och produkter osv.
  En tips pod? Er pod gör onsdagen till bästa dagen i veckan!

  Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi