Hello MiamiFramme i Miami och incheckade på The Standard! Nu är klockan sju på kvällen här och vi har precis kommit tillbaka från poolen. Allt är ljuvligt här borta och vädret bjuder på 25 grader nu på kvällen. Senare ikväll blir det middag med några vänner och sen spelar Alesso. Härlig sista kväll på 2013! Puss!

  1. Hej vi är två tjejer som gillar att blogga om vår vardag och intressen! Vi har precis börjat blogga och hoppas på att bli lite kändare på devote. Vi skulle bli jätteglada om vi fick minst 20-40 besökare per dag/vecka.

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi