New York day oneFörsta dagen i New York är avklarad och vi har precis avslutat frukosten för dag två.

Igår prickade vi av två grejer på checklistan över saker vi vill se här!

Först och främst Times’ Square – aldrig i hela mitt liv har jag besökt en så hysterisk turistplats. Och aldrig i hela mitt liv kommer jag att besöka det igen. MEN! Kul att ha sett. Det såg ut precis som på film.

På kvällen åt vi en middag på The Mercer som var hur bra som helst. Smårätter och hallon-Bellinis, mums. Sen gick vi till The Box som var den sjukaste nattklubb jag besökt hittills i mitt liv. De har en show där varje kväll där de gör riktigt sjuka grejer på scen. Alltså freakshow extra allt. Kul att få se och ganska äckligt också, inte något för den känslige direkt. Musiken var hur grym som helst, typ bara massa hip hop & rnb så vi dansade till klockan blev fyra, rätt jetlaggad vid det laget kan man säga.

Jaja!

Nu tänkte jag att vi ska svänga förbi Barneys en sväng och sen sätta oss för en sen lunch. Hoppas ni mår bra älsklingar!

 1. Hej! Jag är sugenpå NY och undrar vilket hotell ni bor på och om du rekommenderar det? Kram, tack för en fin blogg

 2. Vad kul att du är här i NY! Times Square en lördag är nog den värsta platsen att befinna sig på, haha. Ska du fira nyår här också? Skulle vara så roligt att stöta på dig här! Hoppas du får en grym vistelse!

 3. Det är fantastiskt med New York, känns som om man går omkring i en film på nåt sätt! Otrolig stad (fast nuförtiden gillar jag Paris mer!) Gott nytt 2014 på dig bästa!

 4. Bor du på Morgans?! Tycker jag känner igen det på översta bilden! Frukosten där var ju heeeelt otrolig, ett stort berg med bagels, donuts, cupcakes…. och LJUSET där uppe var helt fantastisk. Minns att jag alltid avslutade frukosten med en stor kaffe ute på balkogen och blickade ut över vyn med Empire State Building precis framför, åh.

 5. Hej!! Vill bara slänga in att jag älskar att läsa din blogg. Alla dina fina texter till super tips 🙂 & en fråga. Jag ska själv till NY nästa vecka och undrar om adressen till utestället The box? Är det svårt att komma in där, långa köer??

  Kram

  1. Svar till Sandra:
   Vet ej adressen, du får googla. Det är en medlemsklubb så det är ingen kö men går inte att komma in om man inte står på listan eller betalar för ett bord (cirka 1000 dollar för ett sällskap). Absolut värt att gå dit! Kram

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi