Lobster dinner

Tidigare i veckan tog vi igen middagen vi missade den tjugotredje och sågs när alla var friska igen. Hummer, löjrom från Kalix och räkor. Vi ville äta ostron också men jag vågade inte chansa eftersom vi reste två dagar efter… En underbar middag i vilket fall och jag är så otroligt tacksam för att jag har så himla trevligt med mina föräldrar. De är verkligen både föräldrar i vått och torrt plus vänner som jag verkligen älskar.

  1. Superfina bilder och en superfin blogg!
    Kika gärna in på min blogg och ge mig tips om vad jag kan blogga om!
    Lämna gärna en kommentar efter dig! KRAM

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi