Min årsresumé

På bilden f.v: Jag och tjejerna i Marbella, min nyårsafton förra året och pappas 50-års dag


Läs min sista krönika för i år, där jag sammanfattar mitt 2013 som faktiskt har varit det överlägset bästa året i mitt liv, här.

Såhär skrev jag den 1 januari 2013:

“Tack. För att jag får må bra och känna lycka. För att 2012 verkligen blev det gladaste året hittills. Så mycket mindre tårar än de tidigare åren. Ett år av saker som betyder något och ett år av att växa som person. Så tack 2012 för det bästa året i mitt liv.

Nu är jag däremot så jävla nyfiken på 2013! Jag undrar vilka människor som kommer att komma och gå, om kärleken finns där, vad som kommer att hända karriärsmässigt. Fy fan vad roligt det ska bli med 2013. 13 råkar ju även vara mitt turnummer…”

  1. Blir så himla glad över att höra om hur lycklig du är, samtidigt som jag blir ledsen då jag känner att jag aldrig kommer känna likadant

Välkommen att kommentera! Kommentarer godkänns vardagar kl.08-18 av en moderator innan publicering.

Tänk gärna efter en extra gång på hur det kan uppfattas när du framför kritik. Här inne visar vi respekt. Vi önskar gärna att kritik framförs med ditt riktiga namn och mejladress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

sub archi